Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

226ERS | Veggie Protein | Brownie

Productformulier

226ERS | Veggie Protein | Brownie

€19,95€18,30

Niet op voorraad

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    De 226ERSVEGGIE PROTEIN BROWNIE, een heerlijke brownie met chocoladesmaak en cacaostukjes. Gemaakt van glutenvrije ingredienten met een hoge voedingswaarde.

    Onze 226ERS Veggie Protein Brownie is een eiwitrijke brownie gemaakt van erwten-eiwit en glutenvrij meel, daarom is het geschikt voor coeliakie en veganisten.
    Ideaal voor sporters die veel eiwitten nodig hebben, maar ook voor degenen die voor zichzelf willen zorgen met een gezond dessert.

    Veggie Protein Brownie bevat cacao en pure chocoladeschilfers waardoor het een intense en onweerstaanbare chocoladesmaak krijgt.
    Het is ideaal om voor een wedstrijd te eten omdat het de nodige energie en 41% eiwitten levert. Omdat het gemakkelijk te verteren is, zal dat het geen spijsverteringsongemakken veroorzaakt voordat je meedoet aan wedstrijden of trainingen.
    Het is heel gemakkelijk te maken, het is de ideale snack voor elk moment van de dag, vol voedingsstoffen en heel weinig suiker, een goede eiwitboost.

    Details:

    • Erwten zijn een goede bron van hoogwaardige plantaardige eiwitten die rijk zijn aan essentiele en niet-essentiele aminozuren, die langzaam worden geabsorbeerd waardoor de spijsvertering wordt bevorderd, waardoor 41% eiwit geschikt is voor veganisten. Erwteneiwit helpt spieren te versterken en verbetert de enzymatische functionaliteit, waardoor de vorming en het gebruik van cellen wordt geoptimaliseerd, waardoor beschadigd weefsel kan herstellen en zijn functies kan herwinnen.
    • Teffmeel is een koolhydraat met langzame afgifte dat 8 essentiele aminozuren bevat, rijk aan lysine, wat erg belangrijk is voor het lichaam om calcium te kunnen opnemen. Het is zeer spijsvertering en is een antioxidant. Met een lage glycemische index en rijk aan vezels.

    Smaak:

    • Cocoa powder & Choco bits.

    Tip:

    • Kan met melk, een plantaardige drank of naar wens zelfs met water worden bereid. Je kunt zelf een zoetmaker toevoegen, want het bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen.
      Om het beslag extra smeuig te maken, kan ook een lepel olijf- of kokosolie worden toegevoegd.
      Er kunnen ook stukjes fruit, noten, gedroogde vruchten voor het bakken …. of als toppings na het bakken worden toegevoegd.
      Om het gebakje uit de bakvorm te halen, laat je het eerst afkoelen. Je kunt het ook direct met een lepel eten.

    Netto gewicht:

    • 420gr

    Wist je dat je met de sportvoeding van 226ERS ook heerlijke dingen kunt bakken? Zo zijn er bijvoorbeeld geweldige muffins te maken met Vegan Protein van 226ERS. Een gezonde en lekkere manier om eiwitten aan te vullen na trainingen. We delen graag lekker recept met je in ons blog.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.