Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

226ERS | Vitamine D3

Productformulier

226ERS | Vitamine D3

€12,95€11,88 -23% -23%
€9,95€9,13

Op voorraad Direct Leverbaar

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    Vitamine D3 is algemeen bekend als vitamine D of de "zonnevitamine", omdat de belangrijkste bron waaruit we deze vitamine halen direct zonlicht op onze huid is.

    Vitamine D is essentieel voor het goed functioneren van het immuunsysteem, botten en spieren, terwijl het onze cellen beschermt tegen oxidatieve stress.

    226ERS | Vitamine D3 bevat geen gluten of toegevoegde suikers en elke parel levert 100 μg vitamine D, wat overeenkomt met 4000 UI.

    Beperkte blootstelling aan zonlicht veroorzaakt vitamine D-tekort. Zelfs als we ouder worden, verliezen we ons vermogen om het te synthetiseren, waardoor we grotere hoeveelheden nodig hebben. Dit heeft een negatieve invloed op onze fysieke en mentale gezondheid en veroorzaakt stress, angst, stemmingswisselingen en zelfs depressies. Om te voorkomen dat vitamine D-spiegels onder de optimale limieten komen, moeten we een supplement nemen voor het goed functioneren van ons lichaam.

    Het softgel-formaat en de formulering met extra-vergine olijfolie vergemakkelijken de opname, aangezien vitamine D in vet oplosbaar is en de opname ervan sterk wordt gestimuleerd door het te combineren met een natuurlijk en gezond vet.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.