5 producten

Ben je niet zo fan van sportgels? Deze 22ERS Energie Gummies hebben een geweldige, fruitige en aangename smaak en een lichte textuur. Elk pakje bevat vijf gummies die in totaal 30 gram zijn en ongeveer dezelfde hoeveelheid energie leveren als één gel!

226ERS-Vega-Gummies

Deze energie gummies hebben een geweldige, fruitige en aangename smaak en een lichte textuur. Elk pakje bevat vijf gummies die in totaal 30 gram zijn en ongeveer dezelfde hoeveelheid energie leveren als één gel.

VEGAN SPORT GUMMIES zijn een bron van koolhydraten en zorgen voor veel energie tijdens het sporten. De gummies zijn een geweldig alternatief, omdat je er gemakkelijk op kunt kauwen. Er zijn 2 heerlijke smaken en het heeft een lichte, aangename textuur. Ze zijn ook nog eens gemakkelijk mee te nemen en op te eten!

Alle voordelen op een rij:

  • De gummies zijn dankzij hun formaat perfect mee te nemen tijdens trainingen & wedstrijden.
  • De textuur zorgt voor een aangename smaak en je kunt er gemakkelijk op kauwen.
  • Perfect mee te nemen onderweg, dankzij de verpakkingsgrootte & kleine hoeveelheid.
  • De gummies bevatten een grote hoeveelheid voedingsstoffen dankzij het hoogwaardige mengsel van koolhydraten.

Hoe te gebruiken?
Eet vijf gummies met 300 ml water voor elke 30 '- 45' minuten tijdens het sporten. Verkrijgbaar in twee verschillende smaken: Mango & Cherry Cola.


VEGAN SPORT GUMMIES | SUB 9 BCAA's | MANGO 226ERS Vegan Sport Gummies - Sub9 BCAA's Mango

Bevat een fruitige, aangename smaak en biedt BCAA's in een verhouding van 8: 1: 1, Tyrosine en Taurine.

BCAA's 8: 1: 1 - de aminozuren, leucine, valine en isoleucine metaboliseren in de spieren, in tegenstelling tot andere aminozuren (in het algemeen) die metaboliseren in de lever. Ze helpen bij het behoud van glycogeen gehaltes, bevatten een anabool effect (vooral dankzij leucine) en ondersteunen actief het spierherstelproces.
Tyrosine - helpt bij het produceren van de aminozuren die de juiste hersenfunctie handhaven en het heeft een positieve invloed op zowel mentale als fysieke energieniveaus.
Taurine - verhoogt de sterkte en weerstand op een natuurlijke manier. Het vermindert eiwitkatabolisme. Het bevat anti-oxidant en ontstekingsremmende eigenschappen 
Natrium - elk pakje gummies bevat 60 mg natrium, wat essentieel is voor het correct functioneren van de cellen, lichaamsvloeistoffen, het regelen van arteriële druk, bloedspiegels en pH.

226ERS Gummies Mango

 

VEGAN SPORT GOMMIES | CAFFEINE | CHERRY-COLA 226ERS Vegan Sport Gummies - Cherry & Cola

De heerlijke kersen-cola-smaak biedt extra cafeïne- en taurine shot voor diegenen die net dat beetje extra willen.

Cafeïne - de Vegan Sport Gummies bevatten 50 mg cafeïne die ons bewustzijn verhoogt, de prestaties helpt verbeteren en vermoeidheid vermindert.

Terwijl het ook de glycogeen reserves optimaliseert, stimuleert cafeïne de beweging van vetten waardoor er meer brandstof beschikbaar is in de spieren.
Natrium en Taurine - bevatten dezelfde hoeveelheid als de Vegan Sport Gummies.
SUB 9 BCAA's.

226ERS Gummies

 

Wist je dat bovenstaande smaken ook verkrijgbaar zijn in een reep van 30gram, met dezelfde gelei-textuur?

De 226ERS Gummy Bar!

226ERS Gummy Bar

 

226ERS Gummie Bar