Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
Afbeelding1

500KM Challenge met Gerrit en Jeanette Verbeek

, door TriathlonWorld, 1 min lezen


Vorig jaar rond deze tijd hadden we onze plannen en doelen voor 2020 helemaal klaar. We stonden ingeschreven voor wedstrijden, trainingsschema’s waren gemaakt en we hadden zin in een mooi nieuw jaar. Helaas vielen een voor een alle wedstrijden en doelen weg door Covid19, heel begrijpelijk maar oh zo jammer.

Nu is het tijd om weer te kijken naar nieuwe uitdagingen voor 2021. Natuurlijk staan wij aan de start bij de Brouwersdam Triathlon en bij alle wedstrijden die zijn doorgeschoven zijn naar 2021. Naast deze mooie uitdagingen waren we nog op zoek naar een Challenge om het jaar 2021  te starten .

500KM Challenge 

Onder begeleiding van onze coach Concetta Pichierri van Triapeak Coaching zijn wij in januari gestart aan de 500 km Challenge. 

Een super leuke maar denk zeker in de laatste weken en zware uitdaging. We gaan de maand elke dag hardlopen en zijn op 1 januari gestart met 1 km , op 2 januari 2 km  en dan elke dag een kilometer erbij. Op de laatste dag 31 januari lopen we 35 km om zo in totaal aan 500 km te komen.

Benieuwd of we het gaan volbrengen ? Volg dan ons blog en we zullen jullie elke week een update geven hoe we de afgelopen week hebben ervaren.

Groetjes Jeanette en Gerrit

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.