Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Blijf op de hoogte!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Abonneer

Aegon medewerkers schitteren in Fusion tijdens de 010 Triathlon voor het Alzheimerfonds

door Fusion BeNeLux
19 November 2017

50 medewerkers van Aegon hebben hun sportieve grens verlegd tijdens de Triatlon010 en hiermee € 10.600 opgehaald voor het Alzheimerfonds.

Begin februari deed Dennis van de Worp (Fusion Ambassadeur) een oproep aan zijn collega’s van Aegon om deel te nemen aan de Triathlon010. Binnen enkele weken hadden zich 50 collega’s aangemeld die de uitdaging van een sprinttriathlon (750m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen) op de Willem-Alexander Roeibaan in Rotterdam wilden aangaan. Om de medewerkers goed te begeleiden, werden er schema’s gemaakt en verschillende clinics georganiseerd. Vanuit de Fusion Store Den Haag werd er ook een looptechniek clinic gehouden.

100+ onderzoek Alzheimer/VuMc
Naast de sportieve uitdaging werd er van een ieder een sponsorbijdrage verwacht wat volledig ten goede zal komen voor het 100+ onderzoek Alzheimer/VuMc. Dat de collega’s naast het voorbereiden van de triatlon ook hiermee actief zijn geweest, bleek wel aan het sponsorbedrag wat is opgehaald, namelijk € 5.319,-. Aegon zal dit bedrag verdubbelen tot het super bedrag van € 10.640,-. Dit wordt een mooie cheque voor het 100+ onderzoek Alzheimer/VuMc.

Flexibiliteit
Vrijdag 14 juli om 20:00 werd bekend gemaakt dat er blauwalg is aangetroffen in de Willem Alexander Roeibaan. Hierdoor kon het zwemmen helaas niet doorgaan. Na overleg met verschillende instanties heeft de organisatie samen met de Nederlandse Triatlon Bond er voor gekozen de triatlon om te zetten naar een Run Bike Run. Dit houdt in dat er 2,5 km werd gelopen, 21 km werd gefietst en afsluitend 5 km werd gelopen. Alle collega’s zijn vrijdagavond per mail geïnformeerd en zaterdag nog eens per sms. En hoe jammer het ook was dat er een wijziging moest plaatsvinden, werd dit toch heel sportief gedragen door een ieder. Deze flexibiliteit van een ieder werd enorm gewaardeerd.

Future Fit
Een ieder meldt zich bij de inschrijftent, de spanning is bij de meeste collega’s op het gezicht af te lezen. Het prachtige Fusion Aegon tenue en de wedstrijd benodigdheden (startnummer, registratie chip enz) worden uitgereikt en tips worden met elkaar gedeeld. Het aftellen is begonnen. De prachtige Aegon kleuren vallen op tussen de andere deelnemers en de speaker verteld van het mooie sponsorbedrag wat is opgehaald door de 50 Aegon collega’s. Het startschot gaat en een ieder gaat zijn/haar sportieve uitdaging aan. De maanden van voorbereiding, de onzekerheid en blessures achtergelaten bij de startlijn. De eerste run van 2,5 km lijkt voorbij te vliegen, binnen no-time zit in een ieder op de fiets. Het waait enorm hard en stayeren (bij elkaar in het wiel rijden) is verboden, dus iedereen moet het helemaal alleen doen. Na 21 km fietsen moet er nog 5 km worden hardgelopen. De overgang van het fietsen naar het lopen is enorm zwaar en werd nog zwaarder gemaakt door de brug die moest worden genomen. De collega’s komen elkaar tegen op het afsluitende looponderdeel, moedigen elkaar aan, zodat een ieder, moe maar voldaan de finish bereikt. Wat een TOP prestatie.

Ervaringen worden gedeeld, de verhalen zijn inspirerend en hier en daar hoor ik de mooie woorden; “ik ga meer fietsen”, “volgend jaar doe ik ook weer mee”, “sporten is echt gaaf” en “wat leuk om op deze manier collega’s te leren kennen”.

Namens Fusion willen wij Aegon ontzettend bedanken voor deze geweldige samenwerking. En in het bijzonder onze geweldige Fusion Ambassadeur Dennis van de Worp. Voor degene die op vakantie gaan, heel veel plezier en de grens is op sportief gebied afgelopen zondag verlegd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »