Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Annemiek van Vleuten nu ook een 226ERS | Movistar Cycling Team

door TriathlonWorld.nl
6 Februari 2021

Super tof nieuws | Annemiek van Vleuten is now a 226ERS !

#FeedYourDreams #MovistarTeam

226ERS is sinds 2020 officiële partner van Movistar Cycling Team. Het team van Eusebio Unzué is blij dat hij 226ERS heeft toe kunnen voegen aan zijn groep sponsors, een bedrijf dat van groot belang is op het gebied van de gezondheid van de atleet, zowel binnen als buiten hun fysieke activiteit.

Annemiek van Vleuten nu 226ERS

226ERS, een volledig Spaans bedrijf gevestigd in Alcoy (Alicante), is een jonge onderneming die vanaf 2009 voedingsproducten ontwikkelt en produceert in Spanje om de dromen van atleten en liefhebbers van de zorg voor zijn eigen gezondheid te vervullen.

Sport en voeding zijn niet alleen een sleutelfactor voor zowel een goede fysieke conditie als optimale prestaties, maar zijn ook essentieel voor een juiste gemoedstoestand. De productie van 226ERS is zich hier volledig van bewust en omvat snel opneembare glutenvrije producten die ook geschikt zijn voor veganisten, zonder GGO's of toegevoegde suikers, waardoor palmolie wordt vermeden voor een betere ecologische duurzaamheid.

Het assortiment bevat meer dan 80 verschillende producten die niet alleen rechtstreeks verband houden met lichamelijke activiteit, maar ook producten die geschikt zijn voor iedereen die op een ander moment van de dag voor zijn eigen gezondheid wil zorgen. 

226ERS Movistar Team

Met deze overeenkomst zet 226ERS een volgende stap en gaat het verder met de ontwikkeling van nieuwe en specifieke producten voor Movistar Team in overeenstemming met de zeer veeleisende behoeften van de competities waaraan het deelneemt. Maar dat is het niet alleen. In belangrijke evenementen als de Giro d'Italia, de Tour de France of de Vuelta a España, heeft elke wielrenner het beste en meest geschikte product op maat en individueel, altijd afhankelijk van de specifieke kenmerken van elke race.

Bekijk de 226ERS Movistar producten hieronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »