Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Black Friday Deals bij TriathlonWorld ?

door Ronald de Graaf
23 November 2022

Black Friday Deals bij TriathlonWorld ?

Tegenwoordig is Black Friday ook steeds meer een moetje voor winkels, maar zitten de winkels en ondermemers er niet op te wachten. Zeker in de tijd van hoge kosten en mindere uitgaven van de consument, is de winst op een product cruciaal. Wat zou het toch tof zijn als de merken en leveranciers hier hun steentje aan bijdragen.

Wat is het ook gaaf om te zien dat winkels zoals Dille en Kamille gewoon hun deuren sluiten op Black Friday.

Steeds meer merken zijn slecht in samenwerken. Wat brengt de toekomst bij TriathlonWorld ?

Maar het tegendeel wordt bewezen en er sluipt misschien wel angst in bij de merken. Verkoopcijfers dalen het afgelopen jaar en de uitgaven van de consument is gewijzigd. Een logische stap dan ook om te denken dat je als merk de markt zelf kan beleveren. Natuurlijk is dit een logische stap voor merken als Nike en Adidas en merken die vanaf dag 1 al rechtstreeks verkopen aan de consument. Maar wat zou het toch krachtig zijn als je samen met je dealers je merk laat groeien.

Vanuit TriathlonWorld kiezen we al bijna 10 jaar voor kwaliteit en zijn we trots dat we elke dag klanten helpen die dit waarderen.

Black Friday Deals bij TriathlonWorld ? Alleen met merken die samenwerken!

Een toffe deal van Garmin met de 745 en de 945. De klant krijgt een geweldige prijs en wij als bedrijf krijgen een interessante cashback. Super geregeld Garmin!

In samenwerking met REVVI krijgen we een tof kerstpakket. Een sportief cadeau voor onze klanten. Je ontvangt ook nog een gratis TriathlonWorld bidon. Top gedaan REVVI !

Cadomotus heeft een exclusieve Black Friday deal met de Omega Helm. Met maar liefst 80,- korting voor de klant en een mooie inkoopprijs voor TriathlonWorld ! Top gedaan Cadomotus! 

En natuurlijk hebben we een uitverkoop met de producten die we willen opruimen.

Waarom korting met Black Friday en is dit wel eerlijk naar je klanten ?
Sommige merken kunnen oude collecties met Black Friday verkopen. Dit is natuurlijk een perfect moment om je voorraad kwijt te raken. Maar de nieuwe trend is ook om de huidige collectie te gebruiken als Black Friday Deal en kleine merken zitten ook met overvolle magazijn of dalende verkoopcijfers.

Bij TriathlonWorld gaan we er niet in mee, want een klant die 2 dagen eerder iets koopt voor de normale prijs zal zich uiteraard misbruikt voelen. 

Next Level TriathlonWorld | Push To PERFORM

Bij TriathlonWorld zitten we nooit stil en samen met ons team zijn we elke dag bezig om te zorgen dat we ons werk, wat we zo leuk vinden, nog jaren lang kunnen doen. Maar wat als merken steeds meer rechtstreeks verkopen? 

De stap om een eigen merk te lanceren is gezet! PERFORM

Naast de bekende merken bij TriathlonWorld willen wij graag onze klanten laten zien waar we zo goed in zijn. De meeste klanten zullen wel weten dat TriathlonWorld al meer dan 10 jaar vooral bekend is om zijn kleding specialisme. Naast de mooie merken SaySky, Compressport en Fusion gaan wij geweldige producten op de markt zetten met ons eigen merk PERFORM. Een perfecte combi voor ons assortiment en de stap naar een goede toekomst is gezet.Naast een standaard collectie voor hardlopen, fietsen en triathlon kunnen wij met PERFORM ook gepersonaliseerde kleding leveren. 

Wil je als bedrijf, verenging, team of individu een tof ontwerp ontvangen? Bekijk dan onze mogelijkheden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »