Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Join our World | TriathlonWorld

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Schrijf je nu in

Een dag met Kiran Badloe en 226ERS

door TriathlonWorld.nl
5 November 2020

Wat eet je als olympisch athleet? Natuurlijk de sportvoeding van 226ERS! We delen graag een dag uit het leven van Kiran Badloe.

Ik begin mijn dag met een goed ontbijt. Bijna elke dag eet ik hetzelfde, met kleine variaties daarin. Mijn ‘go-to’ ontbijt bestaat uit: Havermout met amandelmelk, banaan, rood fruit, een mix van noten, honing en daar bovenop 2 scoops K-weeks cookie. Daarnaast neem ik van de volgende supplementen de dagelijkse dosering: Multi vitamine, Magnesium, Beta Alanine, Visolie, Coll egg.

Voordat de training op het water begint probeer ik in de voorbereiding al 750ml water gemixt met Hydrazero op te hebben. Op het water neem ik nog eens 1,5 liter mee. De helft gemixt met hydrazero, de andere helft met Energy drink. Mijn persoonlijke favorieten zijn Red Fruits en Mandarijn.

Op het water heb ik ook altijd 2 Race Day bars bij me en een Isotonic gel. Ik probeer om de 30/45 minuten iets naar binnen te krijgen. Beginnend met de Race Day bars en als laatste de Isotonic gel.

Lunch is ook een belangrijk onderdeel van de dag. Voor mij bestaat die uit 2 boterhammen met avocado en 2 eieren. Daarnaast neem ik nog een boterham met de 226ERS Peanut of Almond butter. Beide heel lekker en ook nog eens vol met voedingsstoffen. Mocht de training nou precies tijdens lunchtijd of net daarna plaats vinden dan is eten voor het trainen geen optie voor mij. Wat ik dan doe is 1 sub9 Race Day dose mixen met 1 liter water en dit drink ik voordat ik ga varen om dan pas later (na de training sessie) te gaan lunchen.

Na de training zorg ik dat ik een recovery shake klaar heb staan. Mijn all time favoriet is de Recovery Drink watermeloen. Echt een aanrader! Mocht de training echt zwaar zijn geweest, of als we meerdere dagen
achter elkaar trainen tijdens een trainingskamp, neem ik een half uur voor het slapen gaan nog een shake. Ik neem dan de Night Recovery cream, zodat ik gedurende de nacht nog beter herstel van wat we op de dag allemaal gedaan hebben en ik de volgende dag weer fris kan trainen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »