Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Join our World | TriathlonWorld

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Schrijf je nu in

Een halve triatlon in Vichy voor kinderen met kanker!

door FUSION BENELUX
4 November 2020

fusion-kika-halve-triathlon-vichy-ironman-
Op 25 augustus hebben de 29 deelnemers 1,9 km gezwommen, 90 km gefietst en 21,1 km gelopen in de Auvergne tijdens de tweede editie van KiKa Extreme. De KiKa triatleten hebben hun welverdiende medaille binnen. Bovendien hebben ze met deze IRONMAN 70.3 188.870,35 euro opgehaald!

fusion-kika-halve-triathlon-vichy-ironman-

Een uitdaging aangaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Dat is waar de KiKa triatleten het allemaal voor deden vandaag, en natuurlijk alle maanden tijdens hun voorbereiding. Het was een zware en warme dag, maar iedereen heeft de IRONMAN 70.3 fantastisch gedaan!

fusion-kika-halve-triathlon-vichy-ironman-

‘s Avonds werd er tijdens het KiKa Extreme diner geproost op de geweldige prestatie die iedereen vandaag, maar ook in voorbereiding, geleverd heeft. Organisator Inge legde nog eens uit waar iedereen het vandaag voor heeft gedaan: “Jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen de diagnose kanker, helaas haalt 1 op de 4 het niet. Met deze uitdaging hebben wij de overlevingskans voor kinderkanker hopelijk weer verhoogd. Iedere procent is er weer één, daar zetten wij ons voor in!”.

fusion-kika-halve-triathlon-vichy-ironman-

Wil jij dit ook wel ervaren? De inschrijving voor de IRONMAN 70.3 Vichy en Barcelona in 2020 is al geopend! Bemachtig een van de startbewijzen voor deze halve triatlon en maak een verschil voor kinderen met kanker.

Klik op de onderstaande foto voor meer informatie!

fusion-kika-halve-triathlon-vichy-ironman-

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »