Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

SCHRIJF JE NU IN!

Behind the Brand | 226ERS

door Linda Nalis
21 April 2021

Toen Jesus Sanchez op 13-jarige leeftijd voor het eerst een boek over sportvoeding kocht, raakte hij geïnspireerd om sport én voeding nog beter te begrijpen. Niet zo gek dat hij in 2010 merk 226ERS heeft opgericht: gezonde voeding om de juiste balans te vinden tussen sport en voeding. 

BE GOOD TO YOU
226ERS staat voor gezonde voeding. Goede sportvoeding is essentieel om in topvorm te blijven, zowel fysiek als mentaal. Alle producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten en bevatten weinig tot geen suiker.

Feed Your Dreams with 226ERS
226 is de afstand in kilometers van 's werelds grootste uitdaging; de afstand van de hele triathlon. 226ERS is een filosofie, een manier van leven. Met de ambitie om te blijven verbeteren, op ieder moment. Doelen nastreven die aanvankelijk onmogelijk leken.

'Feed your dreams' is de slogan van het merk. Het is een missie die in alles wordt toegepast. Niet alleen in de producten, maar ook in alles wat ze doen. Deze missie delen wij als het Benelux team. Als triathlon-fanaten, zijn wij continu op zoek naar vernieuwing en verbetering. Met het merk 226ERS geloven wij dat we hierin een goede stap zetten.

Always improve, day-by-day
We proberen steeds te verbeteren, iedere dag. Met de focus op hoge kwaliteit producten en ingrediënten.De focus op kwaliteit uit zich in alle merken die we kiezen. Hierin is niet alleen kleding, maar ook sportvoeding belangrijk. Daarom kiezen wij voor 226ERS sportvoeding. Het opkomende Spaanse merk 226ERS is onderscheidend. Sinds dit jaar o.a. partner van het MOVISTAR Cycling TEAM, met toprenners als Annemiek van Vleuten en Alejandro Valverde.

Binnen Nederland ondersteunen wij daarnaast verschillende topatleten uit verschillende sporten; o.a. de olympische windsurf atleten Lilian de Geus en Kiran Badloe en het schaatsteam van Koen Verweij en Jutta Leerdam, Team Worldstream.

Al onze producten zijn glutenvrij, bijna volledig ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en componenten. Zonder toegevoegde suikers. Ook vegan verkrijgbaar. Heb je interesse in meer informatie over 226ERS? Bekijk hier het assortiment of neem contact op met Linda Nalis via: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »