Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Hoe werkt het Fusion SLi materiaal? | SuperLight & SuperFast

door Linda Nalis
6 Juli 2021

Wat is de kracht van het Fusion SLi materiaal? En hoe werkt het precies? We leggen het je graag uit.

We zien het steeds meer in de collectie van Fusion, producten gemaakt van het zogeheten SLI materiaal. Maar wat maakt het zo speciaal en ideaal voor al je trainingen en races?

  • Waterafstotend: De super licht geweven SLi stof heeft de perfecte balans tussen compressie en extreem hoog draagcomfort. Doordat de stof geen vocht opneemt, blijft de stof extreem licht onder alle condities.
  • Zonwerend en verkoelend: Het Fusion SLI materiaal is extreem zonwerend en verkoelend. Speciaal voor alle sportieve activiteiten (hardlopen, training, bootcamp etc.) in extreem warme en zonnige omstandigheden. Zo heeft de nieuwe Long Sleeve met atletische fit een zonwerende factor van SPF 250! Ook is de Hot Condition Cycling Jersey ideaal tijdens trainingen onder warme omstandigheden.
  • Superlicht materiaal: de SLi stof weegt minder dan 50% van het gewicht van vergelijkbare materialen. Dit maakt het Sli High Speed Suit dan ook een supersnel pak voor alle races.
  • Ademend: de vraag bij waterafstotende materialen is vaak of het ook goed ademt. Jazeker! De stofvezels zelf zijn ontworpen om water af te stoten en geen water te absorberen, maar de stof behoudt het vermogen om uit te rekken en te ademen.


Review Fusion SLi Tri tight:
"Ideale tight voor lange en korte runs en trainingen in verschillende omstandigheden. De tight is licht en comfortabel en houdt geen water vast, zodat je niet "zweterig" wordt tijdens het hardlopen. Het andere voordeel is dat als je ze draagt in de regen dat de tight het water niet opneemt  - dus je krijgt het niet koud! Geweldige tight voor elke training of race."

Bekijk de video van de waterafstotende test van Fusion:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »