Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Indoor Survival is de nieuwe sportsensatie

door Ronald de Graaf
20 November 2022

Wanneer je denkt aan survival kan je ook denken aan survival banen, een survival parcours, survival runs en hindernisbanen.

Maar hoe gaaf is het als je dit het hele jaar ook binnen kan doen op een indoorbaan?

De laatste jaren is survival steeds populairder geworden. Er zijn steeds meer deelnemers die meedoen aan survival runs. Ook worden er op steeds meer plekken vaste survival banen opgebouwd, waar mensen het hele jaar terecht kunnen. 

Sinds kort werkt TriathlonWorld samen met Family Fit Indoor Survival in Staphorst. Een geweldige samenwerking die perfect aansluit op de behoeftes van onze klanten. De survival sport is zeer populair in onze regio Meppel waar TriathlonWorld sinds dit jaar is gevestigd. Een perfecte match dus.......

Family Fit Indoor Survival is de nieuwe sportsensatie in Staphorst.

Het beschikt een in- en outdoor survivalbaan en biedt trainingen aan onder professionele begeleiding. De in- en outdoor locatie beschikt over de nieuwste hindernissen die je tegen kunt komen bij je eerste obstacle of survival run.

FUSION TIGHT: Al jaren een begrip in de survival wereld.

Tijdens een survival run of survival training kan je het beste een lange broek dragen waar je makkelijk in kan bewegen. Een bekende tight die vaak wordt gedragen tijdens survival runs is de Fusion C3 Long Tight.

Deze tight zit als een tweede huid en heeft verschillende zakken waar je bijv. sportvoeding in kan bewaren. De stof droogt ook ontzettend snel. Dit is handig als je ook stukken door het water moet. En niet heel onbelangrijk, maar de tight is zeer sterk en duurzaam, dus tijdens een survival training is deze tight op zijn best!

INOV-8 SCHOENEN: De beste keuze voor survival runs.

De survival schoenen van Inov-8 zijn al jaren bekend in de survivalsport. De schoenen bieden een geweldige grip in alle omstandigheden. De legendarische X-Talon 212 is de best verkochte schoen voor survival.

De X-Talon 212 heeft een sticky grip buitenzool voor een betere tractie in de voorvoet. De 8 millimeter noppen grijpen zich vast in de ondergrond, zodat jij je kunt focussen. Er zijn al veel kampioenschappen gewonnen op de Inov-8 X-Talon 212.

PROEFLES FAMILY SPORT SURVIVAL INDOOR
Hou jij van een uitdaging? Twijfel dan niet en meld je aan voor een proeftraining.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »