Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Inov-8 Trailfly G 280 | De Bouncy One

door Ronald
6 December 2022

Voor lopers die op zoek zijn naar het ultieme comfort , is deze veerkrachtige schoen met extreem zachte demping ideaal. 

De nieuwe Inov-8 Trailfly Ultra G 280 biedt trailrunners het ultieme op het gebied van langeafstandsprestaties. Met een nieuw met stikstof doordrenkte tussenzoolschuim dat licht en duurzaam is, voel je je als nooit tevoren verbonden met de trailpaden. 

Deze nieuwe schoen weegt gemiddeld 280 gram en heeft een drop van 8 mm en een totale stackhoogte van 33 mm in de hiel en 25 mm in de voorvoet. Dit betekent dat de voet verder van de grond staat dan bij de Trailfly 270 met meer demping, maar lager dan bij de Trailfly 300.

Wanneer een hardloopschoen meer steun en demping heeft, zoals de 280, kan het vaak ontbreken aan flexibiliteit en trailgevoel, dus daarom zijn de 280 - en de 300 - beide voorzien van de ADAPTER-FLEX-technologie. Dit is een groef die in de tussenzool is uitgesneden die de schoen van stijfheid bevrijdt en de natuurlijke flexibiliteit verbetert.

Net als de andere TRAILFLY-schoenen, heeft hij 4 mm diepe, met grafeen versterkte rubberen noppen op de buitenzool voor 's werelds zwaarste grip en de breedte in de neus is een 5 op onze schaal van 1-5 (5 is de breedste) voor extra comfort.

Het tussenzool schuim is het nieuwe met stikstof doordrenkte FLYSPEED-schuim dat, in termen van energieteruggave, 65-68% van de energie terug stuwt die je in elke stap steekt. Het is ook ons zachtste en lichtste schuim.

Vanwege dit toch al ongelooflijke niveau van energieteruggave, wordt de schoen geleverd met een standaard voetbed in plaats van een BOOMERANG-voetbed.

Net als bij de andere TRAILFLY-schoenen, vergrendelt de middenvoet voor een stevige houvast, terwijl de pasvorm van het bovenwerk zich aanpast aan alle natuurlijke bewegingen en aan eventuele zwellingen over langere afstanden. Het bovenmateriaal is een nieuw breisel, dat licht, rekbaar, super ademend en beschermend is.

TRAILFLY ULTRA G 280 - REVIEWS

“Een grote verrassing van inov-8!”

“Ik denk dat dit de best aanvoelende tussenzool is die ik het hele jaar heb ervaren. Er is geen plaat, dus het is gemakkelijker te vloeien, hij is energiek, niet overdreven zacht en het schuim drukt niet uit. Ik denk dat het een van de beste allround trailschoenen van 2022 gaat worden.” RoadTrailRun

"Als je van een trailschoen houdt die je contact geeft met het pad onder je voeten, goede tractie en vertrouwen op lastig terrein, bekijk deze dan eens" - Run4Adventure

“De nieuwe TRAILFLY ULTRA G 280 is een grote stap buiten de norm voor inov-8, maar ik denk dat het zowel passend als welkom is. De met stikstof doordrenkte tussenzool is veerkrachtig en zacht, en de stackhoogte - vooral in de hiel - is in staat om overal op het pad te beuken, inclusief afdalingen. Ik hou vooral van de extra behendigheid van de ADAPTER-FLEX boog”– Believe In The Run

"Ze zijn fantastisch, en dat met stikstof doordrenkte schuim ... Ik ben er dol op" - The Running Channel

"Ze zijn comfortabel, voelen licht en veerkrachtig aan en geven mijn tenen veel ruimte, terwijl de rest van mijn voet goed gestabiliseerd blijft" - Trail Running For Life

“Ik hou echt van deze nieuwe inov-8 trainers. Ze hebben mijn manier van denken veranderd, waardoor ik het vertrouwen heb gekregen om in de toekomst weer inov-8 te kopen” – Ultrarunner Magazine

"inov-8's met stikstof doordrenkte schuim biedt veerkrachtige responsiviteit in hun nieuwste trailschoen, een van onze favorieten dit jaar" - Trailrunner Mag (VS)

“De TRAILFLY ULTRA G 280 biedt uitstekende grip, wat zeer gewaardeerd wordt op harde grond, voor een veilige, compromisloze pas. De demping zorgt voor een comfortabele en dynamische pas” – Esprit Trail (Frankrijk)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »