Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Jeanette Verbeek voltooit 500km Challenge ! #TriathlonWorldTEAM

door TriathlonWorld.nl
8 Februari 2021

Yes! Dat was de laatste week van de 500 km Challenge !

Zoals ik de vorige week al vermoede was de laatste week echt afzien, de pijntjes die toch de kop op steken, de vermoeidheid en mentaal is het ook best een dingetje. Helaas moest Gerrit door een blessure eerder deze maand uitstappen, maar hij bleef wel mijn mental support.

Ook de laatste week was qua weersomstandigheden niet veel beter dan de weken ervoor. Maar logisch, want je kan in januari geen 15 graden met een zonnetje verwachten. Maar van de 31 dagen waren er 26 dagen met regen en wind.

Zeker in je laatste week, als je twee keer op pad gaat om je kilometers te maken, ga je wel twee keer de regen in en dan speelt het heel soms wel door je hoofd waarom doe ik dit ?

De routes die je gaat lopen worden alsmaar saaier en je weet tot op de kilometer hoever een bepaald punt is.

In de eerste weken had ik al wat extra kilometers gemaakt om zo nodig in de laatste week een joker te hebben en een dag wat minder te lopen. Nou ik kan zeggen dat ik hier heel blij mee was en in de laatste week hier inderdaad gebruik van heb gemaakt .

Afgelopen zondag was het zover, de laatste 35km moesten gelopen worden. Het was een koude maar heldere zonnige zondagmorgen en vol goede moed ging ik van start. Gerrit ging mee op de fiets om me te voorzien van eten en drinken onderweg en voor een beetje afleiding. Want allemachtig wat moet je een stuk lopen om aan de 35 km te komen.

Gerrit had de route bedacht, dus ik hoefde niet na te denken en gewoon volgen.

Tot ongeveer de 21km ging het best lekker, maar vanaf daar begon mijn hamstring op te spelen. Gelukkig kon ik wel door en strandde ik niet met het zicht op de finish. En daar was hij dan na ruim 4 uur en 15 min de finish van de 500 km Challenge !

Wauw wat ben ik trots op mezelf dat het gelukt is.

Een speciale dank aan Gerrit en Conncetta voor hun steun en begeleiding de afgelopen maand zonder jullie was het me niet gelukt !

Jeanette

Jeanette Verbeek | 500km Challenge

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »