Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

Ontdek TRI-FIT: Een nieuw tijdperk in triathlonkleding - Triathlonworld

Ontdek TRI-FIT triathlonkleding : Een nieuw tijdperk

, door Julian Spraakman, 3 min lezen


Welkom bij TRI-FIT, waar passie voor triatlon samensmelt met innovatieve kleding. Van het veelzijdige EVO NEXT GEN tot het expressieve EVO 2.3 en het razendsnelle GEO trisuit. Voor beginners en professionals, ongeacht de afstand. Onze missie? Een fittere, gezondere, groenere toekomst. #RUTRIFIT?

Ontdek TRI-FIT: Een Nieuw Tijdperk in Triathlonkleding

We zijn verheugd om ons nieuwste merk, TRI-FIT, te introduceren. Dit Britse bedrijf, opgericht door de gedreven Dan Evans, streeft ernaar 's werelds toonaangevende merk voor triatlonkleding te worden. Hun missie? Het creëren van moderne, praktische en hoogwaardige triatlonkleding met behulp van de beste stoffen en de nieuwste technologieën en ontwerpen.

Het Verhaal van TRI-FIT

In 2017 nam Dan Evans deel aan de Dubai Ironman 70.3, gekleed in wat toen werd beschouwd als het meest toonaangevende trisuit. Echter, zijn ervaring op dat moment leidde hem tot de overtuiging dat hij dit zelf beter kon. Met niets meer dan een potlood, een blanco vel papier en zijn visie begon Dan aan het ontwerpen en testen van zijn eigen triathlonpak.

Na maanden van ontwikkeling, testen en fine-tunen, zag de TRI-FIT EVO het levenslicht. Binnen enkele maanden na de lancering won het pak al de eerste 220 Triathlon "Best on Test" award, een eer die het drie jaar op rij behield. Vanaf dat moment heeft TRI-FIT niet stilgezeten en hebben ze hun assortiment uitgebreid met nieuwe modellen zoals de GEO en de EVO 2.3, evenals een complete lijn fiets-, zwem- en hardloopkleding.

Community Spirit en Toewijding

Wat TRI-FIT onderscheidt, is niet alleen de prestatiegerichtheid van hun producten, maar ook hun teamspirit en toewijding aan integriteit. Ze geloven in kracht, uithoudingsvermogen en prestaties, waarden die ze overbrengen in elk stuk dat ze produceren.

En dat is nog niet alles. TRI-FIT verzekerd haar klanten ervan dat 1% van alle verkopen (niet alleen de winst) terug te geven aan milieu-initiatieven via het "1% for the Planet" programma. De eigenaar Dan Evans zelf geeft in een gesprek met TriathlonWorld aan dat ''Dit het minste is wat we kunnen doen voor onze toekomst en volgende generaties.''

Welk TRI-FIT Pak past bij Jou?

Een veelgestelde vraag bij TriathlonWorld is: ''Welk pak is het beste voor jou en je racebehoeftes?'' Laten we de verschillende trisuits eens beter onder de loep nemen:

EVO NEXT GEN: De EVO, het pak waarmee alles begon! Geschikt voor beginners tot professionals, dit veelzijdige triatlonsuit biedt comfort, ademend vermogen en talloze functies. Perfect voor alle afstanden, van sprint tot Ironman. 

EVO 2.3: Het EVO 2.3-tri-pak is anders. In tegenstelling tot de EVO NEXT GEN en GEO, die gericht zijn op snelheid en cutting-edge technologie, staat de EVO 2.3 voor plezier, zelfexpressie en de vrijheid van buiten sporten. Ideaal voor beginners en ervaren atleten die op zoek zijn naar een betaalbaar pak dat opvalt. Ideaal voor sprint, olympische en IRONMAN 70.3 afstanden.

GEO: Het GEO trisuit is ontworpen voor snelheid. Een gestript racemonster zonder franje en met veel opbergmogelijkheden die gemaakt is om snel te gaan. Ideaal voor atleten die topprestaties willen zonder in te leveren op stijl.

Geschikt voor alle afstanden.


Onze conclusie

Of je nu nieuw bent in de sport en op zoek bent naar een opvallend pak dat betaalbaar is (EVO 2.3). Of liever gaat voor een veelzijdig en bekroond pak (EVO NEXT GEN), of echt opzoek bent naar een gestroomlijnd racemonster voor topprestaties (GEO), TRI-FIT heeft voor elk wat wils.

De reis naar een fittere, gezondere en groenere toekomst begint hier, samen met TRI-FIT bij TriathlonWorld. Dan rest ons nog één laatste vraag: #RUTRIFIT?

Ontdek de nieuwe collectie van TRI-FIT hier!

[SPLIT]

blog-products-trifit

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.