Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Terugblik TriathlonWorld 2022

door Ronald de Graaf
31 December 2022

Bedankt voor een geweldig jaar!

Het jaar 2022 gaan we bij TriathlonWorld niet vergeten. Een bijzonder jaar met vele veranderingen in de organisatie, mooie hoogtepunten en een mooie basis voor de komende jaren.

TriathlonWorld opent winkel in Terneuzen

In januari kregen wij de sleutel van onze nieuwe winkel in Terneuzen. Een locatie die voor ons al langer op de kaart stond. De vele klanten uit deze regio hebben onze winkel gevonden. We kijken terug op een geweldige start en zijn ontzettend blij met alle mooie samenwerkingen die al zijn gestart.

TriathlonWorld HQ verhuisd naar Meppel

Het was al langer bekend dat de locatie in Utrecht een tijdelijke basis was voor TriathlonWorld. In Mei 2022 was het dan zover en kregen we de sleutel van ons nieuwe pand in Meppel. Vanwege privé verhuizingen was deze kans voor ons geweldig. Een locatie met een groot sportgebied met vele opties voor samenwerkingen met evenementen en verenigingen. We zijn erg enthousiast over de eerste maanden waar vele duursporters ons al hebben gevonden. De buitensport leeft in Drenthe en omstreken en ons assortiment is perfect afgestemd op triathlon, hardlopen, fietsen, maar ook voor survival en gym.

Push To PERFORM

Dromen nastreven, dat is wat we doen met het eigen kledingmerk PERFORM.

Samen met onze Italiaanse fabrikant zijn we deze droom gestart en hebben we het afgelopen jaar de eerste producten gelanceerd. De combinatie van een strak design, chique kleuren en hoge kwaliteit voor goede functionele sportkleding. Want uit deze wereld komen we nu eenmaal.

Naast de standaard collectie, leveren wij ook PERFORM Custom Endurance Sportswear.

Geweldige opdrachten hebben wij dit jaar mogen leveren en de eerste reacties zijn erg positief over de kwaliteit, snelle levertijd en design. Wij kunnen dit aanbieden vanaf 6 stuks, waardoor ook kleine teams of bedrijven een uniek ontwerp kunnen laten maken. 

TriathlonWorld Events 

Het moment waar we vele duursporters tegenkomen en geïnspireerd worden door alle verhalen.

Het vertrouwde Brouwersdam tijdens de Go Triathlon Brouwersdam blijft een thuiswedstrijd voor TriathlonWorld. Met 226ERS zijn we trotse partner en werken nauw samen met de organisatie om er elk jaar een succes van te maken. Zien we jou in 2023 ? Schrijf je dan nu in.

Sinds 2021 zijn we Expo partner van Ironman Nederland. Wat een geweldig succes hebben we dit jaar weer gehad tijdens de expo's in Hoorn en Maastricht. Met onze partners HOKA, Garmin, REVVI, Funkita, 2XU, Fusion en PERFORM hebben we geweldige shopbeleving kunnen creëren. Op naar 2023 !

Een groot hoogtepunt in 2022 was zeker Project Ironman Hawaii.
TRIATHLONWORLD X TEAMNL KONA 2022 T-SHIRT

In samenwerking met Fusion heeft TriathlonWorld de TEAMNL KONA 2022 T-shirts mogen leveren. Hoe trots kan je zijn als organisatie! 

Vooruitblik 2023

Na een overgangsjaar na 2 jaar corona, hebben we met ons team enorm veel zin in het nieuwe jaar.  De nieuwe locaties hebben een mooie basis gelegd om met vele klanten en partners onze passie te delen. Met toffe evenementen, samenwerkingen, test clinics, maar ook lezingen over sportvoeding gaan we komend jaar mooie dingen beleven.

Nieuwe producten worden gelanceerd van ons merk PERFORM en het assortiment wordt flink uitgebreid met mooie nieuwe merken.

Het TriathlonWorld TEAM Clubkampioenschap is weer terug tijdens de GO Triathlon Brouwersdam.

Bedankt voor een geweldig jaar!

Namens het TEAM van TriathlonWorld willen wij iedereen een geweldig, sportief en gezond 2023 wensen. En we zien je graag een keer in Terneuzen of Meppel. 

#FINDYOURBEST

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »