Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN MAAK KANS OP EEN FUSION RECHARGE PAKKET T.W.V. €266,-

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

SCHRIJF JE NU IN!

TriathlonWorld is de nieuwe partner van IRONMAN Nederland

door Linda Nalis
12 Mei 2021

TriathlonWorld.nl  |  IRONMAN The Netherlands

We zijn trots aan te mogen kondigen dat TriathlonWorld.nl zich voor de komende drie jaar als partner verbindt aan IRONMAN Nederland.

Ronald de Graaf, eigenaar van TriathlonWorld.nl is ongelooflijk trots op deze samenwerking: "Voor TriathlonWorld.nl is dit een geweldige stap voor de komende 3 jaar. IRONMAN is voor mij al jaren de nr.1 keuze als partner. IRONMAN is voor iedere triatleet een begrip. Met wedstrijden op wereldniveau en focus op kwaliteit en experience, is dit dé partner voor ons. Met deze 2 high-end merken (IRONMAN en TriathlonWorld.nl) willen we de triathonsport nog toegankelijker maken." 

Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland: “Met het meest uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige assortiment voor zowel de beginnende als gevorderde triatleet is TriathlonWorld.nl de perfecte partner voor de IRONMAN-wedstrijden in Nederland. De Triathlonsport moet toegankelijk zijn voor iedereen, van beginner tot professional. TriathlonWorld.nl is dé online specialist van verkoop van alles wat de triatleet nodig heeft. Van de sprint afstand tot aan de full distance. IRONMAN Nederland is al lang niet meer alléén de lange-afstandstriatlon. Met de IRONKIDS, 4:18:4 (sprint) en 5i50 (olympische afstand) is IRONMAN Nederland toegankelijk geworden voor iedereen. Triathlonworld.nl en IRONMAN Nederland geven invulling aan deze vraag met dit online triathlon platform, maar ook door een kwaliteitsexpo waar iedereen kennis kan maken met wat er zoal verkrijgbaar is in de triathlon markt.” Voor meer info, zie www.ironman.nl.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »