Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Blijf op de hoogte!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Abonneer

Unboxing de JetBlack VOLT indoor fietstrainer

4 December 2020

Nieuw in Nederland, maar nu al een groot succes onder de fietstrainers; de JetBlack VOLT.

De VOLT ™ wordt voorgemonteerd geleverd met een 11-speed cassette waardoor het supergemakkelijk is om te beginnen met fietsen. Er zijn geen extra kosten. Bevestig je fiets, maak verbinding en ga. TriathlonWorld collega Dennis ging op pad om de eerste JetBlack te installeren:

"Het was aan mij de eer om de eerste Jet Black Volt in Nederland uit te pakken en te installeren. Mwaaa installeren? Zo gek veel is er niet aan te doen.

Wat mij gelijk als eerste opviel toen ik de trainer (die overigens netjes was verpakt) uit de doos haalde, wat compact formaat de trainer heeft en de netheid waarmee hij is afgewerkt. De cassette is al gemonteerd dus daar heb je geen omkijken naar.

Enkel de pootjes eronder monteren, waarvoor een mooie steeksleutel is bijgeleverd.
Even opletten dat je de voorste goed monteert. Omdat deze uit het midden staat, zie hieronder.

     

jetblack

Lange zijde Korte zijde.

 

Uiteraard de moertjes goed vast zetten.

Met bijgeleverde verloopstukjes kun je kiezen op welke manier je je fiets moet vast zetten. Heb je een steekas of snelsluiting, de juiste verloop zit erbij. In mijn geval was het voor de snelsluiter, deze monteer je (kwestie van insteken) je aan de niet aandrijfzijde in de as van de trainer.

Fiets erop, stekker erin, nog even de Trainer mat eronder voor extra demping en het opvangen van je transpiratie, bv Zwift opstarten, laten koppelen en trappen maar. Het koppelen met Zwift ging feilloos.  

Eenmaal aan het fietsen valt gelijk op hoe stabiel hij is, maar ook vooral hoe stil de Jet-Black Volt is , dit kwam al naar voren uit een test van het Duitse magazine “Triatlete”, maar het is fenomenaal hoe stil ze de Volt gekregen hebben.

Je onderburen zullen niet merken dat je je PR op de Alpe aan het pakken bent.

Heel veel plezier met je Jet-Black Volt.

Dennis

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »