Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Upcoming: De nieuwe Garmin Forerunner 955 Triathlonhorloge

door Ronald de Graaf
31 Mei 2022

Stay tuned. Het nieuwe Garmin Forerunner 955 Triathlonhorloge lijkt eraan te komen. Wanneer precies? Daar houden we je natuurlijk van op de hoogte!

Wat we tot nu toe weten
Het is duidelijk dat Garmin nieuwe smartwatches gaat uitbrengen. Bovendien was er in 2019 een ontdekking van nieuwe apparaten op Garmin Connect. Tot op heden is de Garmin Forerunner 955 nog niet uitgebracht. Maar we zijn er vrij zeker van dat het zeer binnenkort beschikbaar zal zijn.

Het nieuwe Forerunner 955-ontwerp
In wezen is de huidige Forerunner 945 een budgetversie van de Fenix ​​6. Het is dus logisch dat de nieuwe 955 bij release een goedkopere versie van de Fenix ​​7 zal zijn. Het gebied waarop we verwachten dat Garmin op de 955 gaat besparen, is het fysieke ontwerp. Gebruik van goedkopere materialen in de behuizing, riem en ring.

Als het gaat om de levensduur van de batterij, biedt Garmin al een aantal lange oplaadtijden waar consumenten van kunnen genieten. We verwachten dat de nieuwe 955 in ieder geval zal matchen met het aanbod. We hopen echter verdere verbeteringen in de levensduur van de batterij te zien. Vooral in GPS- of Muziekmodus.

Ten slotte is een andere duidelijke verwachting dat de nieuwe 955- en LTE-versie een vernieuwd scherm zullen bieden, waarbij touch een reële mogelijkheid is. We verwachten dat het uiteindelijke ontwerp gebruik zal maken van zowel knoppen als touchscreen. Dit zorgt voor een behoorlijke levensduur van de batterij en zorgt ervoor dat fitnessfans de precisie krijgen die ze gewend zijn bij het volgen van hun inspanningen.

Wat we willen zien van de Forerunner 955
Als het op verwachtingen aankomt, is er een breed scala aan dingen die we graag zien in het nieuwste apparaat. De meest voor de hand liggende is een LTE-versie. Dit betekent telefoonvrij volgen en veiligheid, evenals meldingen en meer slimme functies.

Onze volgende verwachting is dat de nieuwe 955 zal worden geleverd met een breder scala aan prestatiestatistieken en sportprofielen die fitnessfans kunnen gebruiken. Dit is een interessant gebied, aangezien Garmin al enkele van de meest robuuste sportfuncties van alle beschikbare wearables biedt. Er moeten echter nieuwe sportfuncties worden aangeboden voordat een nieuw apparaat vereist is. Deze functies kunnen betrekking hebben op een breder scala aan sporten om bij te houden, nieuwe statistieken om training te ondersteunen of verbeterde herstelondersteuning.

Een ander gebied dat naar verwachting zal verbeteren, zijn de sensoren. Op dit moment heeft Garmin geen ECG-faciliteit aangeboden die dragers zou helpen zich echt op hun hartgezondheid te concentreren. Andere gebieden die nieuwe sensoren kunnen bieden, zijn onder meer bloeddrukmonitoring en zelfs glucosemonitoring. We verwachten dat echter niet te zien op de 955, maar meer op toekomstige ontwerpen.

Onze laatste verwachting voor de nieuwe Garmin Forerunner 955 is dat deze zal worden geleverd met oplaadmogelijkheden op zonne-energie. Dit is een zeer populaire keuze gebleken bij consumenten die hebben geïnvesteerd in de nieuwste solar modellen die Garmin aanbiedt. Het mooie van hun zonne-energie is dat de horloges kunnen opladen in kunstlicht en natuurlijk licht.

Moet ik investeren in de nieuwe Forerunner 955?
Beslissen of je de nieuwe Forerunner 955- of LTE-versie wilt kopen, is moeilijk wanneer de details nog niet beschikbaar zijn om te overwegen. Als de geruchten correct zijn, is de kans groot dat dit nieuwe apparaat indrukwekkend zal zijn en het overwegen waard is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »