Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Vooruitkijken met TriathlonWorld atleet Marco Akershoek

door Marco Akershoek
22 Februari 2021

Via het oude eredivisieteam CanyonFusion ben ik sinds 2015 al onderdeel van Triathlonworld. De kleding van Fusion voelde vanaf het begin al goed aan en is in de jaren daarna alleen maar verder door ontwikkeld en verbeterd tot een top product.

Nadat het eredivisieteam ophield te bestaan ben ik individueel atleet van Fusion geworden en is de samenwerking binnen Triathlonworld verder gegaan. Nog steeds ben ik hier heel blij mee en word ik telkens weer verrast door een nieuw kwalitatief product. De recharge lijn van Fusion zijn de producten waar ik het afgelopen jaar bijna in sliep! Elk moment van de dag is het te dragen en de hoodie is in winterse omstandigheden echt een topper.

Over de winter gesproken...De winter van seizoen 2021 is rumoerig aan het verlopen. Aan de ene kant is er de grote onzekerheid of er wedstrijden doorgaan in 2021 en welke dit dan gaan zijn. Het perspectief van die wedstrijden hangt voornamelijk van hoop aan elkaar en hoop is niet altijd een fijne raadgever. Aan de andere kant zijn er op het persoonlijk vlak zaken die spelen en die veel energie kosten. Dit alles bij elkaar maakt het een lastige periode van training en sportief plezier. Daar komt nog eens bij dat het weer ook niet altijd heeft meegewerkt zoals het dat in de eerste coronaperiode wel deed in de maanden maart en april.

De trainingsarbeid is daardoor iets naar beneden geschroefd waardoor er de ene week veel en de andere week weinig getraind wordt. Net waar het lichaam en het hoofd behoefte aan heeft en dat werkt prima. Ondertussen ligt mijn werk grotendeels stil door corona en daardoor is er ook meer tijd voor andere dingen zoals een boek lezen of een spelletje doen. Precies doen waar je op dat moment zin in hebt, zonder jezelf daarin ergens verplicht te voelen dat je iets moet.

De wedstrijden voor 2021 staan met potlood opgeschreven en ik hoop dat er een groot deel doorgang gaan vinden. Voornamelijk Brouw90, WK almere, Challenge Mallorca en de NK’s zijn wedstrijden waar ik graag aan de start zou willen verschijnen om mijzelf in een mooi nieuw Fusion pakje met bijpassende Salming race schoenen te tonen. Die kleding heb ik het afgelopen jaar veel te weinig kunnen dragen! Laten we daar met zijn allen voor gaan.

#beunstoppable #triathlonworldteam

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »