Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Cadomotus | Omega Aerospeed | Vizier SKY

Productformulier

Cadomotus | Omega Aerospeed | Vizier SKY

€84,50€69,83 -7% -7%
€79,00€65,29

Bestel nu Leverbaar ( 3 - 5 werkdagen)

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    De Cadomotus Sky lenzen zijn speciaal ontworpen voor de Omega Aerospeed helmen.

    Deze precieze fit volgt de aerodynamische lijnen van de tijdrit houding. De lenzen klikken met magneten vast rond het voorhoofd. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen.

    Alle SKY lenzen bieden UV400 bescherming. Dit is de best mogelijke bescherming voor je ogen tegen zowel UVA als UVB. De lenzen zijn tevens EN166 en EN174 getest door SGS, het meest toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf ter wereld

    Twee doordachte innovaties
    De Blue Revo (R) coating helpt je aan beter zicht. De weerspiegeling van ijs of sneeuw zit qua kleur in het blauwe spectrum. Het is bekend dat ogen zich niet goed kunnen focussen in blauw licht. De Blue Revo (R) coating reflecteert blauw licht en benadrukt contrast. Deze coating is daarmee erg geschikt voor fietsen in fel licht.

    Gedecentraliseerde lens
    Een geschikte lens voor triathleten en fietsers is een lens die de vorm van het hoofd volgt en ondanks de extreme curve toch maximaal perifeer zicht geeft. De Aerospeed lenzen zijn daarom gedecentraliseerd, waarmee het prisma-effect wordt gecorrigeerd. Het prisma-effect kan tot vermoeide ogen en zelfs tot hoofdpijn leiden.
    Met een gedecentraliseerde lens is het optische midden van de lens niet meer hetzelfde als het mechanische centrum. De lens is aan een kant dikker dan aan de andere kant, waardoor het licht op de juiste manier geleid wordt richting de ogen.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.