6 producten

Triathlonfietsen

Bekijk de nieuwste collectie van Cube en Felt triathlonfietsen.

Aerodynamisch Ontwerp: De triathlonfietsen zijn geoptimaliseerd voor maximale aerodynamica. De gestroomlijnde frames en componenten verminderen de luchtweerstand, wat resulteert in snellere fietstijden en minder vermoeidheid tijdens wedstrijden.

Carbon Frames: De fietsen zijn vervaardigd uit lichtgewicht en duurzaam carbon, waardoor je kunt genieten van een ideale verhouding tussen stijfheid en comfort. Dit betekent meer krachtoverdracht en minder energieverlies tijdens het trappen.

Geïntegreerde Technologie: Profiteer van geavanceerde technologische kenmerken, zoals geïntegreerde remmen, elektronische schakelsystemen en aerodynamische sturen. Deze verbeteringen optimaliseren je rijervaring en helpen je nog beter te presteren.

Pasvorm op Maat: Elke triatleet is uniek, en daarom bieden we fietsen met verschillende framegroottes en pasmogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte pasvorm voor maximaal comfort en efficiëntie.

Betaalbare Opties: We begrijpen dat triatlon een veeleisende sport kan zijn, en we bieden een scala aan prijspunten, zodat je de juiste fiets kunt vinden die binnen je budget past.

Deskundig Advies: Ons team bestaat uit gepassioneerde triatleten en fietsexperts die graag hun kennis en ervaring met je delen. Of je nu vragen hebt over de beste componenten, aerodynamica of trainingsadvies, we staan klaar om je te helpen.

Triatlonfietsen met Service aan Huis

We zijn er trots op jouw ultieme partner te zijn voor triatlonfietsen en bieden een unieke service aan huis om te zorgen dat jij door kan blijven trainen, terwijl wij de fiets afleveren on onderhouden aan huis met onze Mechanic Bus.

Bekijk onze service aanpak voor jouw triathlonfiets