Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Hammer | Mito Caps | 90st.

Productformulier

Hammer | Mito Caps | 90st.

€32,95€27,23

Niet op voorraad

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    DETAILS:

    Lipoinezuur (in de bij voorkeur gebruikte 'r'-isomeervorm die in Mito Caps wordt gebruikt) wordt vaak de' universele antioxidant 'genoemd, omdat het in tegenstelling tot andere antioxidanten zowel water als vetoplosbare vrije radicalen scavenges.

    Wat heeft u de laatste tijd voor uw mitochondria gedaan? De unieke formule Mito Caps, die de resultaten bevat van opwindende ontdekkingen in de cellulaire fysiologie, helpt mitochondrien (de duizenden energie-producerende "ovens" in je cellen) efficienter werken en gezonder blijven. Om een voedingsdeskundige aan te geven, hoe langer je de levensduur of de gezondheid van de mitochondrien kan stimuleren, hoe langer je leeft en hoe beter je in uithoudingsgebeurtenissen zal optreden. De atleet die de meest gezonde / efficiente mitochondrien heeft, is de atleet die presteert op hun best. " De home-boodschap is dat als je voor je mitochondrien zorgt, ze op zoveel manieren voor je zorgen. Naast deze buitengewone voordelen en dankzij een aantal andere voedingsstoffen in de formule, zijn de verbeterde gezondheid en functie van de hersenen extra voordelen die u van Mito Caps mag verwachten.

    VOORDELEN:

    De twee primaire voedingsstoffen in de formule Mito Caps - acetyl l-carnitine en R-alpha lipoinezuur - hebben tal van algemene gezondheidsvoordelen, inclusief de ondersteuning van cognitieve functies en de neutralisatie van vrije radicalen. Daarom moet elke atleet of actieve persoon het hele jaar door dit product dagelijks gebruiken. Atleten die meer voordelen willen hebben, kunnen experimenteren met hogere doseringen.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.