Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Hammer | Endurolytes | 120 stuks

Productformulier

Hammer | Endurolytes | 120 stuks

€34,95€32,06

Op voorraad Direct Leverbaar

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    Wil je een product dat effectieve elektrolyten-aanvulling mogelijk maakt onder alle weersomstandigheden, elke duur van de oefening en elke intensiteit van de oefening?

    Endurolytes, in tegenstelling tot andere pillen, tabletten of voorgemengde dranken, is dat product. En denk niet dat elektrolyten hetzelfde zijn als natrium. Natrium alleen kan en zal de elektrolytenbehoeften niet effectief aanvullen en kan meer problemen veroorzaken dan het oplost. Met Endurolytes ben je verzekerd van alle juiste mineralen in precies de juiste balans.

    Ideaal voor: hardlopen - fietsen - triatlon - klimmen - tennis - zwemmen - marathon - alle duursporten

    • Superieure kramppreventie
    • Volledige spectrum, evenwichtige formule
    • Past zich razendsnel aan
    • Veelzijdige dosering voor diverse aandoeningen

    Voordelen
    Kramp is het laatste waarschuwingssignaal van uw lichaam om aan te geven dat u in elektrolytisch opzicht dreigt leeg te lopen. Wanneer u dit punt heeft bereikt, zijn de prestaties van vele lichaamssystemen voor enige tijd ernstig aangetast. Om uw spier-, spijsverterings- en hartsysteem alsmede uw zenuwstelsel met inzet van alle krachten te blijven voeden met brandstof heeft u een consistente voorziening van alle elektrolytische mineralen nodig. Bovendien heeft u in veel gevallen veel grotere hoeveelheden van elektrolyten nodig dan een doorsnee sportdrankje of -gel kan bieden. Daarom is Endurolytes zo'n cruciaal onderdeel van uw brandstoftoevoer; het voorziet uw lichaam van een uitgebalanceerde, allesomvattende elektrolytenbron die zich snel aanpast, waardoor u met enorme precisie in uw zeer veranderlijke elektrolytenbehoeftes kunt voldoen, ongeacht de klimatologische omstandigheden.

    Extra Voordelen:
    Het innemen van twee of meer Endurolytes voor het slapen gaan, kan nachtelijke krampen en spierschokken helpen voorkomen.

    Gebruik voorafgaand aan, tijdens en na het sporten om de elektrolytbehoeften van het lichaam te voldoen met maximale precisie.

    Gebruik als nodig maar vooral wanneer:

    1. Sporten langer dan twee uur duurt, ongeacht de temperatuur of vochtigheid.
    2. Sporten duurt minder dan twee uur en temperatuur is boven 25 graden Celsius en / of 70% luchtvochtigheid of temperatuur en vochtigheid is tien graden of meer hoger dan waar je gewend aan bent.

    Capsule gebruiksaanwijzing
    Als uitgangspunt adviseren we een dosis van 1 capsule per 22 - 27 kg lichaamsgewicht per uur. Neem een dosis 30-60 minuten voorafgaand aan het sporten, elk uur tijdens de sporten, en een dosis onmiddellijk na het sporten.

    BELANGRIJKE AANTEKENINGEN
    Er zijn veel variabelen - lichaamsgewicht, fitnessniveau, weersomstandigheden, acclimatiseringsniveau en fysiologische aanleg - beinvloeden individuele elektrolytvereisten, dus u moet uw eigen dosering met Endurolytes testen onder verschillende omstandigheden, om te bepalen wat uw individuele behoeften zijn.

    Endurolytes verhindert GEEN zonnesteek, hyponatremie of enige andere gevaarlijke lichamelijke conditie die voortvloeit uit overexertie in de hitte.

    De hoeveelheid zout (natriumchloride) die u gewoonlijk in uw dagelijkse dieet consumeert, bepaalt grotendeels de hoeveelheid zout, die u tijdens de training en wedstrijden moet verbruiken. Als u een hoog-zout dieet gebruikt, moet u uw uur dosering Endurolytes verhogen of Endurolytes Extreme gebruiken.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak een account aan en geniet van vele voordelen.