Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Hammer | Heed | Lemon Lime | 32 Servings

Productformulier

Hammer | Heed | Lemon Lime | 32 Servings

€44,95€41,24

Op voorraad Direct Leverbaar

    store Gratis afhalen in onze winkels

    Kom bij ons langs in Den Haag, Meppel of Terneuzen

    • Gratis bezorgd vanaf €50,00
    • Verzending binnen 1-2 werkdagen

    Kunnen wij je ergens mee helpen ? Kunnen wij je ergens mee helpen ?

    Kom langs in een van onze winkels of stuur een bericht.


    Lenno helpt je graag verder

    HEED is het antwoord voor iedereen die zoekt naar een zeer effectieve en gezonde sportdrank. HEED's subtiele smaak en formule van complexe koolhydraten wordt even snel opgenomen door het lichaam als water.

    Deze dorstlesser levert consistente, duurzame energie en de elektrolyten die je nodig hebt om je tempo te blijven pushen.

    HEED is gemaakt met hoogwaardige, natuurlijke ingredienten en precies geformuleerd om zowel je prestaties als ook je gezondheid ten goede komen.

    Sportdranken en dorstlessers bestaan al erg lang en voor veel sporters zijn ze handiger dan energiegels. Helaas zijn de meeste sportdranken niet veel meer dan kunstmatig gekleurd suikerwater dat weinig doet voor de verbetering van uw sportprestaties en nog minder voor uw gezondheid.

    Daarom is HEED als gezond alternatief ontwikkeld; de subtiele smaak en de complexe koolhydraatformule van HEED krijgt u gemakkelijk naar binnen en hiermee wordt u voorzien van consistente, langdurige energie alsmede de elektrolyten die u nodig heeft om uw tempo te blijven opvoeren. Er is geen citroenzuur aan de formule toegevoegd, waardoor uw keel of maag niet branderig zullen aanvoelen.

    De zoetstoffen in HEED - stevia en xylitol - zijn in feite goed voor u; xylitol is vooral gunstig voor het bevorderen van uw mondhygiene.

    Het allesomvattende elektrolytenprofiel met aminozuur chelaat helpt bij het voldoen aan de mineraaleisen van uw lichaam. L-carnosine en chroompolynicotinaat helpen u bij het beschermen van verzuring en het ondersteunen van stabiele bloedsuikerwaarden.

    Toepassing
    HEED kan gebruikt worden als enige sportvoeding tijdens sporten tot twee uur, dit voorziet al uw calorie- en de meeste elektrolyten behoeften.

    Portiegrootte
    Een maatlepel van HEED bevat 100 kilocalorieen (ong. 29 g poeder).

    Voorgestelde doses per lichaamsgewicht *: 

    GEWICHT          

    MAATLEPELS

    KILOCALORIEEN

    Tot 41 kg

    0,5 - 1 maatlepel / hr

    50 - 100 kcal

    41 - 55 kg

    0,75 - 1,5 maatlepel / hr

    75 - 150 kcal

    55 - 70 kg

    1 - 1,5 maatlepel / hr

    100 - 150 kcal

    70 - 86 kg


    86+ kg

    1,5 - 2 maatlepels / hr


    2 - 2,25 maatlepels / hr

    150 - 200 kcal


    200 - 225 kcal

    *Dit zijn geschatte doseringen. Iedere atleet moet in hun eigen training, onder verschillende omstandigheden, hun persoonlijke optimale gebruik bepalen.
    Als u meer dan een sportvoeding gebruikt, moet u al de calorieen van alle gebruikte producten combineren om de juiste totale uur hoeveelheid te bereiken.

    Recent bekeken

      Login

      Wachtwoord vergeten?

      Heb je nog geen account?
      Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.