Pullka

ALS KLEDINGPARTNER VAN PULLKA DEN HAAG VERZORGEN WIJ GEPERSONALISEERDE TEAMKLEDING VOOR ALLE LEDEN. 

Heb je ook interesse in gepersonaliseerde clubkleding voor je vereniging of loopgroep? Dat kan! Maak gerust een afspraak en we vertellen je graag meer over dit concept.

Pullka?

PULLKA: dat is hiken met extra weerstand. Trek een slee gevuld met ballast door de mooiste natuur en ontdek dat je allround sterker wordt. Deze wereldwijd nieuwe sport en trainingsmethode is ontstaan aan de Nederlandse kust. Veel pullkaniers zijn al de trotse drager van de unieke Fusion-Pullka kledinglijn!

Voordelen pullka
Het grote verschil met hardlopen is dat met pullka wél fullbody en zonder schokbelasting traint. De kans op blessures is hierdoor aanzienlijk kleiner. Heb je last van een zwakke onderrug (bijvoorbeeld tijdens het fietsen)? Dankzij het speciaal ontwikkelde harnas kan je met pullka je buik-, rug- en bilspieren functioneel en verantwoord versterken. Sportfysio’s zijn razend enthousiast over pullka als trainings- en revalidatiemethode. Atletiektrainers op Papendal beoordeelden hun pullka-workout met een 8,7 gemiddeld.

Hoe en wat?
In omgeving Den Haag zijn er dagelijks pullka-sessies. Daarnaast kiezen steeds meer sporters voor een eigen pullka-set als waardevolle verrijking van hun outdoor trainingsprogramma. Pullka is mogelijk op elke onverharde ondergrond. De slee kan je verzwaren met bijvoorbeeld zand(zakken), gewichten of nog veel leuker: je eigen (kleine) kinderen! Kijk voor meer materiaalinfo op www.pullka.com/gear .

Wil je meer weten over Pullka? Bekijk de website hier.