Bezorgen en Levertijd

Bij TriathlonWorld.nl vinden wij het belangrijk dat het bestel- en bezorgproces zo gemakkelijk mogelijk verloopt.

Wat is de levertijd?
Bestel jij vandaag voor 15:00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd, indien je bestelling op voorraad is. Levering binnen Nederland kost €3,95 en €5,95 naar België. Verzending is gratis bij bestelling vanaf €35,-.

Wij versturen standaard via PostNL. Zodra je pakketje is opgestuurd, ontvang je hiervan een Track&Trace, zodat jij je pakketje heel gemakkelijk kunt volgen. Standaard levering binnen Nederland is 1 werkdag en 2-3 werkdagen naar België.

Wat is de retourtermijn?
Bij ons heb je 14 dagen retourrecht voor artikelen die ongebruikt en onbeschadigd zijn. De retouraanvraag dient binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn, in de originele productverpakking. Via onze retour portal heb jij alles zelf in de hand.

Let op: ruilen en retourneren kan alleen via onze retourportal en door het pakketje retour te sturen. We nemen geen retouren in ontvangst in onze showroom in Utrecht.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar Garantie & Klachten.

--------------------------------------------------------------------------------

Herroepingsrecht
Onderstaand informeren wij je graag over het wettelijke herroepingsrecht. Je kan hier te allen tijde gebruik van maken, maar wij prefereren het uiteraard als je gebruik maakt van onze normale, kostenvrije retourprocedure welke eenvoudig online in te vullen is via jouw account!

In Nederland geldt het wettelijke herroepingsrecht. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de overeenkomst te herroepen moet je ons via ondubbelzinnige verklaring laten weten dat je dit wenst te doen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van het herroepingsformulier dat wij meesturen in de orderbevestiging. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.