Betalen

Je kunt bij ons veilig betalen via iDeal, PayPal, CreditCard (Visa, Mastercard,American Express) of met een handmatige bankoverschrijving. 

Voor klanten uit België hebben wij ook de Bancontant als betaalmethoden.

Het gehele bestellingssysteem is beveiligd met een SSL verbinding.

iDeal

Door te kiezen voor iDeal kan je zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is beschikbaar als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van jouw betaling, kunnen wij meteen met jouw bestelling aan de slag.

PayPal

PayPal biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

Creditcard

Betaal gemakkelijk met je creditcard. Wij accepteren Visa, Mastercard en American Express. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

Afhalen & Betalen

Naast het laten thuisbezorgen van je bestelling, kun je je bestelling ook afhalen in Utrecht. Het afhalen van je bestelling is helemaal gratis. Je betaalt dus geen verzendkosten!

Tijdens de bestelprocedure geef je aan dat je de bestelling wenst af te halen. Wij sturen je een email en bellen je vervolgens zodra de bestelling voor je klaar ligt.