Sportkleding Bedrukken ?

TriathlonWorld is specialist in het bedrukken van Triathlon-, Fiets- en Hardloopkleding. Wil je als bedrijf, vereniging, team of individu sportkleding laten bedrukken? Vraag naar de mogelijkheden. 

Maak gebruik van al onze ervaring op het gebied van bedrukken. Met behulp van moderne apparatuur zijn wij in staat jouw triathlon-, fiets- of hardloopkleding van een bedrukking te voorzien. Omdat wij gebruik maken van drie verschillende druktechnieken, hebben wij voor altijd de beste en meest economische oplossing paraat. Onze hoge kwaliteit en uitgebreide ervaring met Fusion kleding maakt ons een geschikte partner voor een professionele samenwerking.

Logo exact in je huisstijl of sponsor kleuren laten produceren?

TriathlonWorld zal dit tot in perfectie uitvoeren in de juiste PMS coated kleurcode.

 

Sublimatie Bedrukking (Full Colour) (Vanaf 1 stuk)

Sublimeren is een proces waarbij speciale inkten d.m.v. hitte een chemische reactie aan gaat met polyester stoffen. De inkt trekt in de kleding waardoor dit een hoge kwaliteit bedrukking geeft. Sublimeren kan alleen op wit textiel. Fusion heeft verschillende producten voorzien van witte oppervlakken, waardoor de kleding op de juiste plaatsen bedrukt kan worden. De bedrukking kunnen wij full colour aanbieden.

Custom Sportkleding (Vanaf 6 stuks)

Hoge kwaliteit sportkleding in je eigen design? Wij kunnen dit aanbieden vanaf 6 stuks. Levertijd ca. 5-6 weken na goedkeuring opdracht en design.

Hoe werkt het?
1. Bekijk de producten op onze website en noteer welk(e) product(en) je wilt bedrukken. Of stuur ons alle info voor het design.
2. Stuur een email naar [email protected] met de gewenste informatie, producten en aantallen.
3. Stuur de logo's mee die je wilt gebruiken voor de bedrukking. Graag aanleveren in AI, PSD of EPS formaat.
4. Vermeld een korte beschrijving over de bedrukking, of maak een kleine schets van het ontwerp.

MATEN & OMRUILEN
Producten die gesublimeerd worden, kunnen niet omgeruild worden. Twijfel je over de maat, bestel dan eerst het product om te passen. Stuur het product daarna retour om de bedrukking te voltooien.

Interesse ? Stuur een email naar drukwer[email protected] of bel 070-7370250 en we adviseren je graag.