2 producten

Marco Akershoek

FUSIONTEAM atleet Marco Akershoek

Het hoogtepunt van 2019? Dat was natuurlijk de overwinning op eigen grond, bij de Brouwersdam '90! De laatste kilometers met lopen heb ik intens kunnen genieten van alle supporters en bekenden langs de kant die mij feliciteerden!

2019 is verder een moeilijk jaar geweest op fysiek en mentaal vlak. Het seizoen begon nog goed in Tunesië met een mooie 11de plaats bij de Afrika cup aldaar, maar daarna is het afgebrokkeld en kwam ik in een dal te zitten...

Ook het EK Elite op de Olympische afstand in Weert was mooi om mee te maken, al was ik daar tijdens de wedstrijd ronduit slecht qua niveau.

Het afgelopen jaar heeft er wel toe geleid dat ik met een iets andere mindset 2020 in ga. Minder de focus op de wereld ranking van de korte afstand en presteren op top niveau, maar meer de focus op races, genieten en vervolgens toch het uiterste uit jezelf halen!

Het komende jaar zijn er 3 races die ik omcirkeld heb.
Allereerst natuurlijk Brouwersdam '90 om mijn titel te verdedigen! Vervolgens een mooie halve in het midden van het seizoen en als slotstuk wil ik mijzelf op het WK Multisport in Almere laten zien op de Aquathlon en/of Cross triathlon.
3 uiteenlopende wedstrijden maar stuk voor stuk gaaf en ik kijk er naar uit!

FUSIONTEAM atleet, Marco Akershoek