14 producten

Jennifer van der Voorden

Ik denk dat je mij een echte multisporter kan noemen.

Voor een vierde jaar op rij mag ik mij aansluiten bij het Triathlon world TEAM en ambassadeur van TriathlonWorld.nl. Ook ben ik al drie jaar op een rij ambassadeur van Salming.
Vier jaar geleden ben triathlonworld terecht gekomen als obstakel runner. Ik was mij aan het voorbereiden op het wereldkampioenschap in Canada en mocht mij hierna als ambassadeur aansluiten. Kort daarna deed ik mee aan een Run bike run. Ik behaalde hier een 1e plaats.

Ik mountainbike, racefiets, trailrun, boulder, crossfit en hike graag. Ook geef ik les als aerobic instructeur op een sportschool in Bloemendaal. Voor 4 jaar lang heb ik een sportopleiding gevolgd en lesgegeven in verschillende takken van sport. Afgelopen jaar was een rustig jaar voor mij. Door corona was er weinig mogelijk. Geen wedstrijd en geen trainingskampen. Gelukkig kon het vrije tijd sporten wel gewoon door gaan. Ik heb daarom ook niet stil gezeten. Komend jaar verwacht ik nog weinig verandering, maar in 2022 hoop in nieuwe doelen te kunnen stellen.

Voor nu hoop ik weer op vakantie te kunnen naar de bergen om daar te trainen op de trailpaden met grote hoogteverschillen. Ook hoop ik weer op trainingskamp te kunnen bij Mikes gym in Marbella. Dit is een obstacle/crossfit gym waar je kan verblijven en trainingskampen kunt volgen. Maar tot die tijd blijf ik lekker vrijetijds sporten en haal ik het beste uit deze corona tijd!


Doelen voor 2022:

- OCR EC

- OCR Worldchampionships