34 producten

Claudia Striekwold

 

2022 The only way is up #FeedYourDreams

Wat in 2021 een jaar was zonder échte goals, werd het voor mij een droomjaar met ICON Livigno Xtreme triathlon als hoogtepunt. Niet gepland, wél al 2 weken in Italië en via onverwachte weg de race van mijn leven geraced waaraan alles klopte die dag. Met podium tijdens Ironman West-Friesland 70.3 en een 5e plaats in Maastricht & Mallorca pakte mijn “funjaar” goed uit.

Dat smaakt ook naar meer… 2022 wil ik me richten op de halve triatlons en aan mijn snelheid werken betreft fietsen en lopen. Ik heb zojuist de Scott tijdritfiets van Annemiek van Vleuten overgenomen, dus daar moet mee gevlamd worden!!

Zelf maak ik mijn schema’s, maar ik heb wél weer een coach in de arm genomen om hier over te sparren, inhoudelijk trainingen bij stelt, me af en toe terug fluit en in het lab de testen af neemt. Ik omarm ondertussen het feit dat triathlon mijn uitlaatklep is voor alles, maar ik me er ook in kan verliezen. “Balans” vinden en houden blijft een aandachtspunt.

Ik ben ontzettend blij dat Triathlonworld me dit seizoen weer ondersteund. Ik ben al “kind aan huis” sinds ze in Den Haag gestart zijn mede vanwege het fijne contact en oog hebben voor elke sporter, op elk niveau en elke discipline. Ideaal is dat je alles onder 1 dak kunt vinden mbt triathlon, en de partners niet de eerste de beste zijn. Allen staan voor kwaliteit.

Voor mij is voeding een belangrijke spil en zweer ik bij de producten van 226ERS. Het enorm brede assortiment van sportvoeding tot supplementen blijft variëren en is in elke training, wedstrijd of dagelijkse behoefte voorzien. Lees mijn blog eens over mijn favoriete producten, en ben vrij om me aan te spreken als je eer vragen over hebt .

Mijn races combineer ik graag met een reis, wat mijn baan als docent LO in het voortgezet  met 13 weken schoolvakanties ten goede komt. Mijn voorlopige planning is als volgt;

  • 27 maart Grand Raid Nisramont Ardennen (offroad)
  • 1 mei Infinity half triathlon Peniscola (Spanje)
  • 13-14-15 mei Long Course Weekend Holland Beesel (3 dagen, 3 disciplines)
  • 21 mei Brouwersdam 90
  • 19 juni IRONMAN Luxemburg 70.3 óf 3 juli IRONMAN Les Sables d’Olonne 70.3
  • 31 juli Nisraman Ardennen
  • 24 sept Mallorca half triathlon
  • 23 oktober Ibiza half triathlon

Groetjes,

Claudia

Sponsors Claudia Striekwold