11 producten

Marco Akershoek

FUSIONTEAM atleet Marco Akershoek

 

Jarenlang heb ik mij gefocust op de korte afstand binnen de triathlon terwijl ik met een schuin oog naar de Olympische spelen keek. Eind 2019 veranderde dit en dit gaat in 2021 zijn vervolg krijgen.

2020 had het jaar moeten zijn van het WK Cross triathlon in Almere waar ik een doel van had gemaakt, 20jaar na mijn eerste triathlon in Almere. Door covid is dat niet doorgegaan maar daarmee is het doel voor 2021 direct gezet.

2020 heeft op wedstrijdvlak weinig gebracht maar op persoonlijk en mentaal vlak des te meer. Laten we er met zijn allen voor gaan dat we in 2021 weer kunnen genieten van mooie wedstrijden en bijzondere momenten. De momenten waar ik persoonlijk naar uitkijk zijn dan vooral mijn thuiswedstrijd op de Brouwersdam en het WK in Almere.

De wedstrijd op de Brouwersdam op 29mei is tevens ook het TriathlonWorld clubkampioenschap, hoe gaaf is dat! Het zou mooi zijn als iedereen daar weer samen kan komen zoals in 2019 het geval was.

Na vele jaren blijft Triathlonworld mijn partner en daar ben ik super blij mee. Goede kleding, zeker in lange races en trainingen, is van groot belang.

We gaan er samen met het hele Triathlonworld team een mooi jaar van maken, dat laten we door covid niet verpesten.

#beunstoppable


TriathlonWorld TEAM atleet 
Marco Akershoek

[[SPLIT]]