5 producten

Steff Overmars


2022 - VOORUIT KIJKEN

2020 EN 2021 WAREN LASTIGE JAREN. VOOR WERK, SPORTEN, DOOR RESTRICTIES, MAAR VOORAL OOK GEZONDHEID VAN MENSEN EN HUN FAMILIE. UITERAARD ZIJN WE OOK NOG NIET VERLOST VAN DEZE PROBLEMEN MAAR TOCH MOET JE VOORUIT KIJKEN. ZEKER ALS SPORTER EN JE DE MOTIVATIE MOET HOUDEN OM TE BLIJVEN TRAINEN ZONDER DE ANDERE ZAKEN UIT HET OOG TE VERLIEZEN.

Ook vind ik afgelopen jaren, hoe gek het ook klinkt, iets moois hebben. Het besef is namelijk ineens bij iedereen, dat het leven wat we hadden, de vanzelfsprekendheid waarmee het ging en de vrijheid die we daarbij kregen zo slecht nog niet was. In andere woorden…. We hadden het best goed!!!

Op sportief gebied heb ik in 2021 mooie dingen gedaan, mijn eerste Xterra, waar ik er zeker meer van ga doen maar ook het WK Long distance in eigen land. In 2022 zullen een aantal dingen anders zijn. Ik ben trotse vader geworden van een prachtige dochter. Dat zet alles wel in een ander perspectief. Ik heb jarenlang alles kunnen doen voor mijn topsport, Samen met Fusion, Triathlonworld, 226ERS en andere sponsoren en mijn vrouw gaf mij alle ruimte die ik nodig had en nu is het tijd om terug te geven. Ik wil niet een vader zijn die er nooit is. Maar ik heb (tot nu toe een hele makkelijke dochter) niks te klagen. Voorheen deed ik zelfs vaak wel ietsje teveel en soms extra thuis zijn zorgt voor een betere balans. Mijn focus in het seizoen was de afgelopen jaren altijd de ‘hele Triathlon’ en de rest deed ik vaak in dienst daarvan. Toch presteer ik vaak beter op de halve afstand. Het aankomende seizoen ga ik dat omdraaien. Het NK halve wordt mijn absolute hoofddoel samen met 2 mooie cross duathlons die qua lengte ook zo tussen de 3 en 5 uur zitten. Voor de halve en voor de Xterra trainen is echt goed te doen zonder dat ik soms 6 uur van huis weg moet zijn met trainen. In meerdere korte sessies kan ik mij perfect voorbereiden. 


Met een schuin oog kijk ik wel nog naar het EK long distance in eigen land maar dat ga ik alleen doen als ik me daar goed genoeg op kan voorbereiden. Een nieuwe aanpak maar zeker niet minder leuk. Ik ben in de corona tijd echt gaan houden van de mountainbike en de natuur so bring it on!!!!!!!!

Personal Training
Naast dat ik zelf fanatiek triatleet ben, ben ik ook personal trainer. Zo geef ik clinics bij bedrijven en coach ik meerdere triatleten met schema's. Ook geef ik techniek- en krachttrainingen. Ik geloof echt in een individuele aanpak. Mocht je interesse hebben in bijvoorbeeld schema begeleiding en coaching, personal training of een loop analyse. Neem gerust contact op via: [email protected] 

Ik heb er in ieder geval veel zin om vooruit te kijken en hoop jullie allemaal snel weer te zien bij de wedstrijden.

Gr Steff

Sponsors Steff Overmars

Bekijk de favoriete producten van Steff Overmars!