13 producten

Youri Zoon

 

 

Ik ben Youri Zoon en woon in een badplaats genaamd Ouddorp in het zuidwesten van Nederland. Na 15 jaar actief te zijn geweest in de Kite competitie op het allerhoogste niveau, is het tijd om me te focussen op nieuwe stappen, coaching, demo's, fotoshoots en triathlon. 

In 2019 heb ik aan 2 triathlons meegedaan en dat smaakte naar meer! De drang om mee te doen met wedstrijden en op het hoogste niveau te presteren is er nog steeds.

Het was een rumoerig 2020, waar ik een leuk aantal wedstrijden gepland had staan. En het jaar waarin ik een mooie samenwerking met TriathlonWorld ben gestart. Er ging weinig tot niets door, maar gelukkig ben ik goed door blijven trainen en heb ik nog 3 wedstrijden kunnen doen. Elke race is er op dit moment een extra. Resultaat: Een 1ste en een 2de plek en een slecht resultaat in Spijkenisse, dus al met al niet eens zo slecht. Het belangrijkste voor mij was het slechtste resultaat, uiteraard winnen of een goed resultaat is leuk maar als het tegen zit daar kan je wat van leren. 

2021 beginnen we weer met goed contract met Triathlonworld. Hopelijk gaan we dit jaar weer meer mooie dingen samen doen. Racen in Fusion kleding met gebruik van de sportvoeding van 226ERS, daar gaan we voor. Ik ben fan!

Ook in de kite scene hoop ik dat dit jaar weer een paar mooie trips, clinics en photoshoots kan gaan doen. Dit zal helaas wel afhangen van de Covid situatie.

#beunstoppable

Stay fit, stay healthy!
Youri Zoon