21 producten

Youri Zoon

 


Nieuw Jaar, nieuwe kansen….?

Ondanks dat 2021 een moeilijk jaar was met wedstrijden plannen, heb ik uiteindelijk toch een mooi sportief jaar gehad! Met mooie resultaten en ook weer een hoop ervaring opgedaan. Zo heb ik mijn materiaal verbeterd en sneller geworden. Dit resulteerde in een marathon tijd van 2:48.


De doelstelling voor 2022 is de Full Ironman! Eindelijk is die daar! De inschrijving staat op 17 september in Italië. Daaraan voorafgaand hebben we nog aardig wat tijd en ook verschillende wedstrijden in NL op het oog als voorbereiding: 

  •  21 Mei Brouwersdam 90, waar ik in 2021 8ste werd. Deze wil ik natuurlijk dit jaar weer dik verbeteren.
  • 23 Juni Ironman 70.3 Hoorn waar ik afgelopen jaar voor Kika mee deed
  • 3 september ¼ Herkingen: Afgelopen waar werk ik hier 2de  met 6 seconden op de 1ste plek, dus de doelstelling hier is natuurlijk duidelijk: Winnen! Tevens ook een mooie laatste wedstijd training voor de Ironman.
  • 17 september Full distance Ironman: dit wordt de 1ste keer dat ik meedoe, dus eigenlijk geen idee wat ik kan en moet verwachten. Maar toch stiekem in me hoofd zit wel een sub 9 tijd. Haalbaar ? Dat zullen we zien…. Gaan we er voor ? 200%!
  • 23 Oktober 70,3 Ironman Greece. Een goede jaar afsluiter. Ik kom al lange tijd in Griekenland om het Kiten om te trainen en laatste jaar ook om triathlon te trainen, dus mooie wedstrijd om daar het seizoen af te sluiten.


Daarnaast heb ik met kiten ook een aantal hele mooie trips staan, na Bonaire waar ik nu zit ga ik door naar Malediven voor een coaching en demo. Half Februari naar Finland voor een snowkite event, en dan in maart weer naar Greece voor kiten en Training. Het wordt een mooie en druk seizoen, mooie wedstrijden en mooie trips.

Trainen met 226ERS
De laatste 2 jaar met TriathlonWorld en 226ERS heb ik ook goed kunnen testen welke voeding ik het lekkerste vindt. Maar nog belangrijker welke het lichaam het best mee omgaat. 226ERS Energy Drink lemon, is mijn to go to drink die elke lange duurrit in mijn bidon heb. De High Energy Gel lemon gebruik ik deze tijdens lange blokken of wedstrijden op de fiets. De Isotonic gels lime en cola vind ik ideaal om tijdens het hardlopen in te nemen. Hier heb ik de Marathon van rotterdam super goed op gelopen.


En mijn all-time favoriete snack voor op de fiets of lange duurlopen is de Raceday Bar Chocobits strawberry. Makkelijk te verwerken, klein van formaat en past mooi in je zijvakje van je hardloopbroek.

Zo ben ik helemaal gecoverd tijdens mijn workouts en wedstrijden. Fingers crossed dat alles door kan en mag gaan dit jaar!

#beunstoppable

Stay fit, stay healthy!
Youri Zoon