6 producten

Claudia van der Poel


2021 - het jaar van mijn 1e hele triathlon in Vitoria Gasteiz?!


Sinds mijn 1e sprint triathlon medio 2017 heb ook ik het triathlon virus te pakken. In Cascais beleefde ik in 2018 mijn 1e onvergetelijke halve triathlon. En het jaar erna bestond uit meer ervaring opdoen met tweemaal een 70.3 (Slovenië en Zweden) en de Marathon in Rotterdam. Dit alles met de gedachte om in 2020 op te gaan voor mijn 1e full distance! Maar ja, het programma liep anders en dan is het even schakelen. Tuurlijk is het balen, maar het is ook een luxe probleem. Sporten kunnen we nog steeds en die (sport)vakanties komen wel weer. En die full distance ook!

Komend jaar is mijn hoofddoel dan ook duidelijk: mijn 1e full distance finishen en 226 kilometer lang er ook echt van genieten!!!

Dat ik komend jaar ambassadeur mag zijn van TriathlonWorld maakt me trots en geeft mij een extra stimulans. Al jaren ben ik lid van het gezellige TriathlonWorld TEAM en ben ik groot fan geworden van de Fusion sportkleding en de combinatie met de 226ERS sportvoeding is erg prettig. Daarnaast is hun online assortiment de laatste jaren enorm gegroeid en bieden ze altijd kwaliteit aan. Zo kan ik op 1 plek mijn winkelmandje vullen met al mijn triathlon gerelateerde productwensen, ideaal!

Ik kijk erg uit naar 2021 en hopelijk zien we elkaar aan een start- of finishlijn van een van de volgende wedstrijden:

24 april             Luik-Bastenaken-Luik (met TriathlonWorld Team)
29 mei              Brouwersdam (clubkampioenschappen TriathlonWorld Team)
06 Juni             IM 70.3 Kraichgau, Duitsland
11 juli  `           IM 140.6 Ironman Vitoria-Gasteiz, Baskenland

12 sept             IM 70.3 Nice Relay (run), Frankrijk

05 dec              Marathon Valencia, Spanje

Oh en zoals je ziet aan dit lijstje… reizen ligt me wel. Dus laten we hopen dat er ook nog een trainingskamp/sportvakantie in Lanzarote en/of Bonaire bij mag komen!

#beunstoppable #feedyourdreams