Endy Slock

Een aantal jaar geleden vroeg Ronald aan Endy: “Zou je mijn triatlonfiets over willen nemen?” Hij twijfelde geen moment en begon aan zijn nieuwe uitdaging, triatlon. Een aantal jaar later is Endy nog steeds laaiend enthousiast over de sport, maar vooral over het TriathlonWorld Team!

Op de atletiekvereniging in Zeeuws-Vlaanderen is Endy voor het eerst in aanraking gekomen met triatlon. Via Dennis bestelde hij kleding en raakte steeds meer betrokken in de triatlonwereld. Helaas raakte Endy dat jaar geblesseerd en kon hij een jaar later pas beginnen aan zijn nieuwe avontuur.

Dit mocht de pret niet drukken, want Endy was geen opgever. Zwemmen was altijd al een grote passie van hem, maar hij was op zoek naar iets nieuws. De triatlonwereld begon langzaam weer te kriebelen en hij besloot zich aan te sluiten bij het TriathlonWorld Team.

Endy voelde zich een klein beetje onwennig in het begin, maar snel genoeg had hij zijn plekje gevonden en enthousiaster kon je hem niet krijgen! Als afsluiter vertelt Endy het volgende: “De mensen die langer bekend zijn met het team, maken het juist zo leuk! Als lid van het eerste uur ben ik dan ook erg blij dat ik het allemaal heb mogen meemaken.”

Endy’s favorites: