16 producten

Jennifer van der Voorden

Ik denk dat je mij een echte multisporter kan noemen.

Voor een vijfde jaar op rij mag ik mij aansluiten bij het Triathlon world TEAM.
Vijf jaar geleden ben triathlonworld terecht gekomen als obstakel runner. Ik was mij aan het voorbereiden op het wereldkampioenschap in Canada en mocht mij hierna als ambassadeur aansluiten. Kort daarna deed ik mee aan een Run bike run. Ik behaalde hier een 1e plaats.

Ik mountainbike, racefiets, trailrun, boulder, zwem, skeeler, crossfit en hike graag. Ook geef ik les als aerobic instructeur op een sportschool in Bloemendaal. Voor 4 jaar lang heb ik een sportopleiding gevolgd en heb ik les gegeven in verschillende takken van sport.

Graag had ik mij nogmaals willen voorbereiden voor het OCR EC en WK, maar door corona en omdat het niet mogelijk was om naar het buitenland te reizen was dit niet mogelijk. Ik heb mij daarom het afgelopen jaar ingeschreven voor mijn eerste triathlon. Zo heb ik heb meegedaan aan de halve Ironman van Maastricht. Voor mij was dit een hele nieuwe ervaring, maar als lid van TriathlonWorld ontkom je hier natuurlijk niet aan! Ik was gestart met trainen in mei en de race was in augustus. Het was een korte reis, maar ik heb genoten van elke training en oefen competitie. Ik heb de Ironman met veel plezier uitgelopen. Zie in deze link hoe ik de start met trainen heb ervaren als beginner!

Komend jaar sta ik voor een nieuwe uitdaging. Mijn vriend (Marcos ook lid van het Triathlonworld team)  en ik verwachten namelijk een kindje in juni. Ik ben nu 6,5 maand zwanger, maar ik kan nog heel veel. Ik voel mij heel fit. Ik heb 4 weken terug nog een trail-tour gedaan van 22KM en afgelopen weekend zat ik op de mountainbike tijdens de Triathlonworld teamdag. Het tempo ligt wel iets lager dan voor de zwangerschap en ik ben iets voorzichtiger. Mijn doel komend jaar is zo fit mogelijk blijven tijdens de zwangerschap, zodat ik na de zwangerschap snel weer nieuwe doelen kan stellen!

Mijn droom is nog steeds nogmaals te kwalificeren voor het OCR EC en OCR WK. Ook zou ik heel graag nog een keer een hele Ironman willen meedoen.

Ik ben een bezig bijtje en erg trots lid van team Triathlonworld!

Groetjes,
Jennifer