Mirja & Thijs

Dit keer staan er niet één, maar twee sporters in de spotlight! Triatlonkoppel Mirja en Thijs vertellen jou in dit blog graag meer over hun 2,5 jaar ervaring bij het TriathlonWorld Team.

Mirja en Thijs waren altijd al geïnteresseerd in de triatlonwereld, maar hadden nooit bedacht het serieuzer op te pakken. In eerste instantie was een goedkoop pak de beste optie, aangezien zij nog studeerden konden ze niet al te groot uitpakken. Ze gingen langs bij onze locatie in Den Haag en waren meteen verkocht!

Allebei misten zij het gevoel van een vereniging en besloten zich daarom aan te sluiten bij het TriathlonWorld Team. Evenementen terugkijken en samen naar wedstrijden gaan gaf hun het gevoel van de vereniging terug en al snel werd het TriathlonWorld Team een belangrijk onderdeel van hun dagelijks leven.

Mirja vertelt: “Nu met corona is het allemaal weggevallen en daar balen we flink van, maar als alles weer een beetje kan, hopen we iedereen snel weer terug te zien.”

Qua producten is er voor het koppel een duidelijke favoriet: de Fusion Sli Tight gebruiken zij voor alles. Ook niet heel gek, aangezien de tight perfect is voor ieder soort training!

Tot slot vroeg ik nog een aantal tips aan Mirja en Thijs voor beginnende triatleten. Zij vertelden mij dat ze zelf ook laagdrempelig zijn begonnen en dat je vooral niet te hard van stapel moet lopen. Triatlon is tenslotte een dure sport. Kleine stapjes maken het proces alleen maar leuker en je ziet zo zelf de progressie die je als sporter doormaakt.

Momenteel is het koppel hard aan het trainen voor The Championship in Slowakije van deze zomer. Wij wensen ze veel succes en we duimen dat het doorgaat!