Nick Jacobs

Lid van het eerste uur,  Nick Jacobs, is niets dan positief over het TriathlonWorld Team! Door zijn goede relatie met Ronald volgt Nick TriathlonWorld al vanaf dag 1 met veel plezier.

 

Jaren geleden is Nick overgehaald door Ronald om te gaan fietsen: eerst op de mtb, daarna op de racefiets. Na 10 jaar en veel bergen en tourritten verder, kwam Nick in 2013 in aanraking met triatlon. Ronald ging namelijk met zijn Fusion stand staan bij triatlon Stein en vond het wel een goed idee dat Nick hem kon helpen en uiteraard ook even meedeed aan de wedstrijd.

“Misschien is dat wel wat voor je”, zei Ronald. En de rest is geschiedenis…

Van start tot finish heeft Nick altijd deel uitgemaakt van triatlon competitie teams en individueel heeft hij inmiddels alle afstanden wel een keer gedaan.

Tot slot vertelt Nick hoe hij door de jaren heen ‘die hard’ sporters heeft mogen ontmoeten waar hij een band mee heeft opgebouwd terwijl hij deel uitmaakte van het TriathlonWorld Team en hoe het voelt om lid te zijn.

“Het lid zijn voor mij voelt alsof ik onderdeel ben van een hele leuke club mensen die samenkomen tijdens een teamdag of om met elkaar te trainen, maar ook om samen aan de start te staan van een wedstrijd om mooie momenten met elkaar te beleven.”, aldus Nick.

Nick's Favorites:

226ERS: Hydrazero Tropical, Energy Drink Red Fruits, Sport Gummies Cola

Fusion: C3 Cycle Bib, C3 Long Tight, C3 Light Cycling Jersey