Rianne Hulshof

Ruim 2 jaar geleden vond Rianne Hulshof het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze wilde naast trail- en survivalrun ook graag een keer triatlon proberen. Een mooie uitdaging, maar waar moet je beginnen?

 

Vanuit de survivalrunsport kende Rianne het merk Fusion al een beetje en zodoende kwam zij bij TriathlonWorld terecht. Rianne was een beetje op onze site aan het rondneuzen, toen zij op het TriathlonWorld Team deel stuitte. Door de uitnodigende en informele sfeer sprak het haar meteen aan en besloot zij zich aan te melden.

2 jaar later is Rianne nog erg enthousiast over het concept van het TriathlonWorld team. Het is een mooie mogelijkheid om meer te leren over de sport en echt ergens bij te kunnen horen. “Natuurlijk heeft het voordelen als korting op het assortiment, maar wat ik vooral heel gaaf vind, zijn de inspirerende verhalen van andere atleten, de laagdrempeligheid om vragen te stellen en, ondanks dat ik helaas nog niet in de gelegenheid ben geweest om er een te bezoeken of virtueel mee te doen, de evenementen die voor teamleden georganiseerd worden.”

Rianne sluit af met een mooie quote: “Als nieuw lid voel je je eigenlijk meteen welkom, welk niveau je ook hebt. Heel tof!”

Ben je nu net als Rianne ook toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je onderdeel uitmaken van een triatlon team? Meld je dan nu aan via onze website!