Sandra van Gaalen

Nieuw in de triatlonwereld, benieuwd naar verhalen en het allerliefst ervaring op doen in de triathlonsport. Dat is wat Sandra van Gaalen motiveerde om zich aan te sluiten bij het TriathlonWorld Team! En aan de motivatie zal het niet liggen. Zo fietste Sandra zelfs met Mitella mee tijdens de TriathlonWorld teamdag. Wat een bikkel!

Sandra vertelt over haar eerste ervaringen met Fusion: “Door de fijne zakken aan de zijkant van de loopbroeken ben ik met het merk Fusion in aanraking gekomen. Inmiddels heb ik al een hele verzameling aan loop,- fiets en triathlonkleding in mijn kast hangen!”. Ik ben echt fan!

Als fietser die af en toe een beetje liep, was het voor Sandra een makkelijke keuze om zich aan te sluiten bij het team. Ze was nieuw in de triathlonwereld en erg nieuwsgierig naar de verhalen en vooral ervaringen van andere sporters. Daarnaast spraken ook de vele voordelen als lid zijnde haar erg aan en heeft zij zich dan ook ingeschreven. En het gaat haar niet alleen om de kortingen, maar ook de events en het samen trainen.

Tijdens wedstrijden heeft Sandra erg kunnen genieten van de onderlinge aanmoedigingen, maar dat voelt, in de situatie waar we nu in zitten, als een eeuwigheid geleden. De schouderbreuk die zij heeft opgelopen valt dan ook erg zwaar, maar hierdoor heeft zij de Zwift meet-ups ontdekt! Een leuke bezigheid om toch nog enigszins fit te blijven in deze rare tijd. “Al gaat er niets boven echt buiten fietsen, natuurlijk!”, sluit Sandra af.

Sandra’s favorites staan hier voor je op een rijtje en zullen je na het lezen van deze blog ook niet veel verbazen:

Ben je nu net als Sandra ook toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je onderdeel uitmaken van een triatlon team? Meld je dan nu aan via onze website!