Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

226ers-indoor-vierkant

226ERS helpt je weerstand in deze quarantaine periode te versterken

, door TriathlonWorld.nl, 3 min lezen


226ERS wil je graag door deze dagen van quarantaine heen helpen, zodat je gezond kunt blijven sporten. STAY FIT. STAY INDOOR. Lees ons blog.

Omdat we nu in een uitzonderlijke situatie zitten door de Covid-19, zijn we genoodzaakt om naar alternatieven te zoeken voor onze trainingen en fit te blijven. We gaan van outdoor naar indoor, maar dit betekent niet dat we moeten stoppen met trainen.

Het is essentieel - juist in deze tijd- om fit te blijven.  

Guillermo Olcina, voedingsdeskundige bij 226ERS, biedt een paar basistips over voeding, levensstijl, training en voedingssupplementen, zodat ons lichaam gezond blijft. Juist nu!

Wat kunnen we doen? We bekijken het vanuit verschillende gezichtspunten: Dieet, levensstijl, training en voedingssupplementen

DIEET
Het is belangrijk om de calorie-inname aan te passen aan het energieverbruik. In geval van verminderd verbruik van calorieën zal dus de inname ook lager moeten zijn, dan tijdens de gebruikelijke trainingsroutine, om gewichtstoename te voorkomen. Vanuit kwalitatief oogpunt moeten de "snelle" koolhydraten (pasta, rijst, brood, enz.) tot een minimum worden beperkt. Daarentegen worden peulvruchten, fruit en groenten wel extra aanbevolen. Het wordt ook aanbevolen om de eiwitinname te verhogen om de spiermassa te behouden en natuurlijk om verzadigde vetten zoveel mogelijk te vermijden.

LEVENSSTIJL
Probeer een dagelijkse routine aan te houden. Houd je aan een minimale nachtrust van 8 uur. Zorg voor een goede balans tussen thuiswerk en persoonlijke en gezinsbehoeften, dit minimaliseert ook de stress.
 
TRAINING
Het is belangrijk dat je ook nu aan dagelijkse lichaamsbeweging komt, altijd aangepast aan het niveau van je persoonlijke fysieke conditie. Doe creatieve indoor trainingen, waarbij aërobe activiteiten de focus hebben. Kies voor de roller, loopband, gym bal of gebruik trappen in je huis. Combineer dit met krachttrainingen met gewichten.      
Blijf bewegen, het kost niet veel moeite om ook thuis een routine hier in een te brengen. Start je dag standaard met wat oefeningen en doe paar herhalingen per keer, heel de dag door in plaats van alles achter elkaar. Dit zal je immuunsysteem helpen versterken.
 
Om een verminderd immuunsysteem te voorkomen, is het belangrijk om de trainingssessies op een gematigde manier uit te voeren in plaats van je maximaal uit te pushen. Kies 226ERS isotone sportdrank nemen bij deze trainingen met een gemiddelde intensiteit uitvoert. Met de isotone sportdrank krijg je voldoende koolhydraten (minder dan 80 kcal / 500 m), minerale zouten en vitamines (C, B1 en E) binnen in een vloeibare oplossing om jezelf te blijven hydrateren.VOEDINGSSUPPLEMENTEN
1. Om de immuunfunctie te versterken.
K-Weeks Inmune. Een heerlijke ontbijtdrank: het bevat probiotica, koninginnengelei en echinacea voor extra weerstand. Bescherm jezelf om je prestaties te verbeteren en je gezondheid te stimuleren.

226ERS Vegan Vitamine +: deze helpen een mogelijk tekorten aan te vullen wat kan worden veroorzaakt door het verminderen van de ingenomen calorieën en het binnen blijven zonder zon en minder beweging.


2. Om je fysieke conditie zo veel mogelijk te behouden
Eiwit helpt het verlies van spiermassa te voorkomen en de vermindering van de inname van koolhydraten aan te vullen. De aanbevelingen voor eiwitinname zijn 20/30 gr elke 4/6 uur, waarbij je de verschillende 226ERS-producten kunt kiezen op basis van het tijdstip van de dag door middel van verschillende producten:

         K-Weeks Inmune: ontbijt.
         Isolate Protein, Vegan Protein: na de training.        
         Night Recovery Cream: voor het slapen gaan.
         Hydrazero: om het vele zweten na de indoor sessies te compenseren

226ERS wil je graag door deze dagen van quarantaine heen helpen, zodat je gezond kunt blijven sporten en klaar bent om na deze periode van quarantaine weer de normale routine op te pakken.

STAY FIT. STAY INDOOR.

226ERS wil je graag door deze dagen van quarantaine heen helpen, zodat je gezond kunt blijven sporten en klaar bent om na deze periode van quarantaine weer de normale routine op te pakken.

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.