Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)

Garantie & Klachten

Op deze pagina vind je meer informatie over onze service m.b.t. garantie en klachten.

Tevredenheidsgarantie
TriathlonWorld hecht zeer veel waarde aan tevreden klanten. Wij geven daarom een zichttermijn van 14 dagen. Als je aankopen niet aan jouw verwachtingen voldoen kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling de koop ontbinden door het artikel in nieuwstaat en voorzien van alle labels te retourneren. Je ontvangt dan het reeds betaalde bedrag retour. Dit geldt alleen niet voor artikelen uit de sale. Het is uiteraard wel toegestaan om producten eerst te passen. Als je een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur, kun je het artikel op dezelfde wijze retourneren. Voor meer informatie over ons retourbeleid kun je bij ruilen & retourneren kijken.

Wat moet ik doen als ik het verkeerde product heb ontvangen?
Wij behandelen je bestelling met zorg. Desalniettemin is het mogelijk dat er fouten worden gemaakt. Als je een artikel hebt ontvangen dat je niet hebt besteld kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@triathlonworld.nl. Wij zorgen er dan voor dat je zonder extra kosten het correcte artikel zult ontvangen.

Zit er garantie op mijn producten?
TriathlonWorld.nl garandeert je wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Dit doen wij, afhankelijk van je artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@triathlonworld.nl.

Wat moet ik doen als het product beschadigd blijkt te zijn?
Als je bestelling beschadigd is tijdens de verzending, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@triathlonworld.nl.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Als je een klacht hebt over onze artikelen kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@triathlonworld.nl of via het. Wij zullen je klacht binnen 24 uur in behandeling nemen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Garantie & Klachten