Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)

Bezorgen en Levertijd

Bij TriathlonWorld.nl vinden wij het belangrijk dat het bestel- en bezorgproces zo gemakkelijk mogelijk verloopt.

Benieuwd wanneer jouw bestelling geleverd wordt?

Na plaatsing van je bestelling ontvang je per e-mail een orderbevestiging met alle informatie.

Leveringstermijn

Direct Leverbaar:   Op werkdagen voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
Leverbaar:     Je bestelling wordt binnen 3-5 werkdagen verstuurd. 

Verzending is gratis bij bestelling vanaf €50,- binnen Nederland, België en Duitsland.

Verzendkosten zijn onder dit bedrag als volgt:

Nederland: €4,95
België: 
€6,95
Duitsland: €8,95 

Wij versturen standaard via Cycloon Fietskoeriers. Zodra je pakketje is opgestuurd, ontvang je hiervan een Track&Trace, zodat jij je pakketje heel gemakkelijk kunt volgen.

Lees ons blog over Duurzaam verzenden.

Voor garantie & klachten verwijzen we je door naar Garantie & Klachten.

--------------------------------------------------------------------------------

Herroepingsrecht
Onderstaand informeren wij je graag over het wettelijke herroepingsrecht. Je kan hier te allen tijde gebruik van maken, maar wij prefereren het uiteraard als je gebruik maakt van onze normale, kostenvrije retourprocedure welke eenvoudig online in te vullen is via jouw account!

In Nederland geldt het wettelijke herroepingsrecht. Dit betekent dat je het recht hebt om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de overeenkomst te herroepen moet je ons via ondubbelzinnige verklaring laten weten dat je dit wenst te doen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van het herroepingsformulier dat wij meesturen in de orderbevestiging. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na ontbinding. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Bezorgen en Levertijd