Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

FdHIfTwaUAEtBkg

De nieuwe mogelijkheden van de Stryd Next Gen

, door Ronald de Graaf, 4 min lezen


De nieuwe functies van de Stryd NEXT Gen werken samen om een onmiddellijke impact op je hardlooptraining te creëren, waardoor je beter traint, sneller bent en slimmer herstelt.

De nieuwe functies van Stryd werken samen om een ​​"onmiddellijke impact" op je hardlooptraining te creëren, waardoor je beter traint, sneller racet en slimmer herstelt.

  • 5x verbeterde responsiviteit voor de meest nauwkeurige pacing
  • stress bijhouden om gezond te blijven en uw prestaties te ondersteunen
  • nieuwe hardloopprofielen om het krachttempo af te stemmen op uw trainingsomstandigheden
  • sprintnauwkeurigheid voor het volgen van verbeteringen in snelheidswerk

Laten we dieper ingaan op de nieuwe Stryd!

Tot 5x verbeterde responsiviteit om direct uw vermogensdoel te bereiken en te volgen

De volgende generatie Stryd biedt ongelooflijke responsieve kracht die de belofte van kracht echt waarmaakt: één statistiek om je run onder alle omstandigheden te begeleiden. Je kunt nu sneller en gemakkelijker de juiste intensiteit kiezen in elke hardloopconditie met tot 5x verbeterde krachtrespons in vergelijking met de vorige generatie Stryd. De nieuwe technologie wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van bewegingssensoren van de volgende generatie, een nieuw ontworpen Stryd-pod en -clip en een baanbrekend algoritme.

De verbetering van het reactievermogen van Stryd zal onmiddellijk bij de eerste run worden gevoeld. Of je nu een training met gemengde intensiteit voltooit, sprints of over wisselend terrein of op de baan rent, je zult merken dat je de doelintensiteit sneller en gemakkelijker kunt bereiken.

Volg de stress, schakel je herstel in en houdt de prestaties op peil

Met de volgende generatie Stryd introduceren we een nieuwe functie om stress in het onderlichaam bij te houden, zodat je beter kunt herstellen en topprestaties kunt blijven leveren. Gedreven door Stryd's nieuwe vermogen om de impactbelastingssnelheid nauwkeurig te volgen, kunnen hardlopers snel grote veranderingen in de stress in het onderlichaam die anders problematisch zouden kunnen zijn, identificeren en eraan werken om te herstellen.

Impact Loading Rate legt vast hoe snel jouw lichaam kracht absorbeert wanneer de voet in contact komt met de grond. Optimaliseer het herstel door te leren omgaan met situaties waarin het lichaam wordt blootgesteld aan een hoge impactbelasting, zoals bergafwaarts rennen en hardlopen met hoge snelheden.

Trainingsmomentum is van cruciaal belang bij het nastreven van uw doelen. 

Deze nieuwe impactgegevens kunnen ons in staat stellen inzichten te bieden om je te helpen mechanische stress te minimaliseren en tegelijkertijd metabolische en race specifieke training te maximaliseren. We hopen dat deze statistiek je ‘on top of the game’ houdt.

Wat maakt deze nieuwe innovaties mogelijk?

Nieuwe verbeterde sensoren geven Stryd een ongeëvenaarde kijk op je run

Er is altijd meer te ontdekken tijdens je run. Met verbeterde detectiemogelijkheden zal de volgende generatie Stryd het vinden!

Stryd's next-gen sensoren leggen je hardloopsessie vast met 4x dynamisch bereik om zelfs je hoogste prestatie-inspanningen op te pikken en de 6x samplefrequentie stelt Stryd in staat om elke stap die je zet gedetailleerder te bekijken dan ooit tevoren. Meer vitale onderdelen van jouw hardloopsessie worden geanalyseerd om meer gegevens te ontdekken dan ooit tevoren.

Bovendien betekent verbeterde hardwarefiltering dat de volgende generatie Stryd alles vastlegt dat ertoe doet en weggooit wat niet belangrijk is.

Je hardloopsessie wordt vastgelegd in een ongeëvenaarde millimeter- en submilliseconde precisie om je ongekende inzichten te geven.

1: In vergelijking met de vorige Stryd Wind foot pod.

2: Dynamisch bereik is de verhouding van de grootste en kleinste oplosbare signalen.

3: De bemonsteringsfrequentie is het aantal gegevenspunten dat in een bepaald tijdsinterval is genomen.

4: Hardwarefiltering is filtering op analoge sensorgegevens vóór digitalisering.

Nieuwe geavanceerde materialen en ontwerp van de Next Gen: nieuwe mogelijkheden, nauwkeurigheid en consistentie

De volgende generatie Stryd kan dieper kijken in elke stap die je zet met een verbeterde, stabielere bevestiging aan je schoen, waardoor nieuwe mogelijkheden van de Next Gen mogelijk worden, terwijl de nauwkeurigheid en consistentie tijdens je meest extreme hardloopprestaties worden verbeterd.

Een combinatie van aluminium van ruimtevaartkwaliteit, geavanceerde vezelmaterialen en dubbelzijdige siliconen zorgen ervoor dat Stryd onder alle hardloopomstandigheden aan je voet verankerd blijft. Stryd's behuizing bedekt nu 100% van de pod in geavanceerde vezelmaterialen voor een nieuw niveau van sterkte en robuustheid. De clips van de volgende generatie hebben siliconenoppervlakken met hoge grip die stabiliteit toevoegen om Stryd meer dan ooit aan je voet verankerd te houden - zelfs op schoenen met onconventionele veterpatronen.

Alles bij elkaar leveren Stryd's volgende generatie materialen en ontwerp nieuwe niveaus van stabiliteit en kwaliteitsgegevens om nieuwe mogelijkheden en inzichten mogelijk te maken, voor al uw hardloopactiviteiten.

Bron: Stryd

[SPLIT]

blog-products-stryd

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.