Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)
Ontdek de Nieuwe Saysky Motion Collectie!

Ontdek de Nieuwe Saysky Motion Collectie!

, door Julian Spraakman, 2 min lezen


Het wachten is eindelijk over! De nieuwe Motion collectie van Saysky is verkrijgbaar. De Motion-collectie van Saysky is ontworpen voor iedere atleet en met jouw unieke behoeften in gedachten. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar comfortabele kleding voor je dagelijkse trainingen, Saysky Motion is de perfecte keuze. De Motion collectie is ontworpen om alles aan te kunnen, of het nu in de sportschool is of tijdens het hardlopen. De stijlen hebben een relaxte pasvorm en zijn zeer gericht op comfort. Maar vergis je niet in de relaxte vibe, want de ontwerpen en stoffen zijn nog steeds prestatiegericht. Dit seizoen is er een selectie shorts, tights, tanks, t-shirts, longsleeves, sportbeha's en een nieuwe lifestyle-lijn met hoodies, sweatshirts en joggingbroeken. De kleurselectie is gebaseerd op aardetinten variërend van beige tot gebroken wit, grijs, zwart en blauw.

De nieuwe Saysky Motion collectie is hier - voor prestaties zonder compromis!

Bij TriathlonWorld waren we allang fan en deze nieuwe collectie van Saysky bevestigd maar weer eens waarom. 

Met trots presenteren wij de nieuwe Motion-collectie van Saysky! Deze collectie is ontworpen om je trainingen naar een hoger niveau te tillen. Of je nou binnen of buiten traint, de Motion collectie is de ideale keuze.

De nieuwe Motion collectie van Saysky is binnen!

De Motion-collectie van Saysky is ontworpen voor iedere atleet en met jouw unieke behoeften in gedachten. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar comfortabele kleding voor je dagelijkse trainingen.

De kern van de collectie ligt in de combinatie van een relaxte pasvorm en een ongeëvenaarde focus op comfort. Of je nu in de weer bent met gewichten in de sportschool of kilometers maakt op de loopband, de kleding past zich aan jouw bewegingen aan, zodat jij je vrij kunt voelen en volledig kunt concentreren op je prestaties. Maar laat je niet misleiden door de relaxte uitstraling - de ontwerpen en stoffen zijn nog steeds doordrenkt met prestatiegerichte kenmerken om je ook dit jaar weer naar nieuwe hoogtes te brengen.

Waarom atleten kiezen voor de Motion collectie van Saysky:

  • Ademende Materialen: Blijf koel en comfortabel, zelfs tijdens de meest intense workouts.
  • Stijlvol Ontwerp: Van de sportschool naar de straat, de Motion-collectie zorgt ervoor dat je er altijd trendy uitziet.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor elke trainingsomgeving, of het nu binnen is of in de buitenlucht.

Nieuw dit seizoen is de lifestyle range, perfect voor die dagen dat je wilt ontspannen in stijl. Van comfortabele hoodies tot gezellige sweatpants - deze collectie is gemaakt voor degenen die weten hoe ze moeten herstellen in stijl na een workout.

De kleurenselectie van deze collectie is geïnspireerd op aardse tinten, variërend van beige en gebroken wit tot donkere kleuren als grijs, zwart en blauw. Kies jouw favoriete kleur en breng variatie aan in je sportieve garderobe.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek de gehele Motion collectie van Saysky bij TriathlonWorld!

Ontdek de nieuwe Motion collectie van Saysky hier!

[SPLIT]

blog-products-motion-saysky

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Ontdek de Nieuwe Saysky Motion Collectie!