Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)
Productreview: Wahoo Kickr Power V6 Fietstrainer

Productreview: Wahoo Kickr Power V6 Fietstrainer

, door Ronald de Graaf, 2 min lezen


De Wahoo Kickr V6 is het topmodel van Wahoo in fietstrainers. Een investering die het zeker waard is voor je indoor fietstrainingen!

De nieuwste Wahoo KICKR Smart Trainer is nauwkeuriger en realistischer dan ooit.

We zijn zeer enthousiast over de opvolger van de Wahoo Kickr V5 en is één van de beste fietstrainers op de markt. De trainer heeft een maximaal vermogen van 2200 watt en simuleert hellingen tot wel 20%.

Over het volume van de Kickr V6 kunnen we duidelijk zijn. De trainer is stiller dan je hartslag, maar uiteraard niet 100% geruisloos. Bij hoge snelheden ga je wel een klein beetje geluid horen van het vliegwiel, maar over het algemeen zal het alleen je aandrijflijn zijn die je hoort.

Wanneer we het volume van de Kickr Power meten komen we uit op ongeveer 55-60 decibel, wat vergelijkbaar is met de Kickr Core. 60 decibel is het volume van een normaal gesprek en zal dus voor niemand echt storend zijn. 

De Wahoo Kickr V6 is compatibel met iedere sportfiets. Standaard kun je de Kickr Power gebruiken met Quick-Release assen. Daarnaast krijg je in de doos adapters meegeleverd voor alle typen steekas. Verder is de Wahoo ook voor bijna alle cassettes geschikt. De standaard meegeleverde body kan gebruikt worden met Shimano/Sram 8 tot en met 11 speed cassettes.

De Wahoo Kickr V6 maakt gebruik van zowel een ANT+ signaal als Bluetooth, en als eerste trainer ooit ook van WiFi.

Via de indicatoren op de trainer kun je zien welke verbinding er actief is. Je kunt de trainer aan al je ‘smart’ apparaten koppelen en bovendien verbinden met je thuisnetwerk. Dit zorgt voor perfecte verbinding tussen je apparaten en voor automatische updates aan de firmware. De Kickr is bovendien voor elke denkbare trainingsapp geschikt. Je kunt de trainer daarom gewoon gebruiken om te Zwiften, voor TrainerRoad trainingen of een andere trainingsapp naar keuze.

Even alles op een rijtje:

+ Muisstille trainer. Je zult je ademhaling sneller horen!
+ Meest nauwkeurige ERG modus op de markt
+ Reageert direct en geeft realistisch fietsgevoel
+ Pootjes zijn inklapbaar en de trainer is voorzien van een handvat waardoor de trainer makkelijk opbergbaar is (wel best zwaar)
+ De trainer kalibreert automatisch
+ Na een onderbreking in ERG modus wordt het vermogen langzaam weer opgebouwd

- In tegenstelling tot andere trainers in het topsegment, meet de Kickr geen links-rechts vermogen
- Er is (nog) geen Microspline body beschikbaar voor de Kickr

AANBIEDING WAHOO KICKR V6: NU TIJDELIJK MET GRATIS WAHOO KICKR FLOORMAT

[SPLIT]

blog-products-wahoo

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Productreview: Wahoo Kickr Power V6 Fietstrainer