Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

daniellegel-01

Sportgels, als duursporter ken je ze wel..

, door Danielle Ammerlaan, 2 min lezen


Energiegels zijn wellicht de meest gebruikte sportvoeding voor hardlopers. Niet voor niets

Energiegels zijn wellicht de meest gebruikte sportvoeding voor hardlopers. Niet voor niets.

Gels geven je lichaam namelijk snel energie. Ik dacht altijd toen ik begon met hardlopen een gel is een gel. Bij mijn trainingen voor de marathon ging ik energiegels pas regelmatiger gebruiken. Het was meer het ‘moeten’ i.p.v. dat ik het lekker vond. Hmmm.. ik dacht de smaakjes zijn af en toe iets anders, maar de hoeveelheid en de inhoud van het product is gewoon hetzelfde.

Ik zag bij mijn trainingsmaatjes dat sommige bij bepaalde gels darmklachten kregen. Het grootste verschil in gels is de samenstelling. Voorheen waren er vooral gels met een dikke substantie die leek op stroop en moest je het innemen met water.

De gels zijn nu minder geconcentreerd en zijn makkelijker te nemen, dit zijn de isotone gels. Zoals ik al aangaf ben ik geen fan van het nemen van gels, het plakt en heeft een rare smaak/substantie. De nieuwe smaken van 226ERS hebben me wel laten nadenken. De 226ERS Isotonic Gels zijn fris en neutraal van smaak en zijn heel makkelijk weg te krijgen tijdens het hardlopen.

De 226ERS High Energy Gels neem ik graag voor een vroege ochtendtraining als ik rond 06:00-07:00 ga lopen. Het lukt mij dan niet om 2 uur van tevoren een goed ontbijt te nemen. Nu neem ik graag een kop koffie met erbij een 226ERS Race Day Bar, plak ontbijtkoek, snee mueslibrood of een 226ERS High Energy Gel.

TIP: De 226ERS High Energy Gel Strawberry Salty is mijn favoriet!! Net een toetje.
Ik had nooit gedacht dat ik dit over een sportgel zou zeggen.

MET DE JUISTE VOEDING OP WEG NAAR BETERE SPORTPRESTATIES

Ik ben Daniëlle Ammerlaan: personal trainer, gewichtsconsulente én kapster. Als klein kind kon ik al niet stilzitten, en dat is ook nooit meer goed gekomen. Sporten werd al snel mijn uitlaatklep, mijn grootste hobby en mijn passie.  

Sporten en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het eten van de juiste voeding heeft invloed op mijn sportprestaties en herstel. De sportvoeding van 226ERS past bij mij, zowel qua smaken als qua ingrediënten. Glutenvrij en geen toegevoegde suikers.

Op naar mijn eerste marathon.....!

[SPLIT]

blog-products-226ersgels

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.