Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

Medium JPEG-fw23-cloudstratus_3-editorial-24

We Are Back ! TriathlonWorld Den Haag

, door Lenno Huizer, 1 min lezen


WE ARE BACK ! TriathlonWorld komt weer naar Den Haag ! De komende weken gaan we veel klussen, maar de champagne gaan we snel proosten.

WE ARE BACK ! TriathlonWorld komt weer naar Den Haag !

De komende weken gaan we veel klussen en de champagne gaan we snel proosten. See you soon in Den Haag.

De Nieuwe Locatie: Frederik Hendriklaan 301, Den Haag

De Frederik Hendriklaan, ook bekend als "De Fred," is een van de meest geliefde winkelstraten in Den Haag. Deze historische laan staat bekend om zijn chique boetieks, gezellige cafés en levendige sfeer. Het is de perfecte plek voor TriathlonWorld om zijn nieuwe thuis te vinden.

De Fred biedt niet alleen een ideale locatie voor een onze winkel, maar ook een schitterende omgeving voor social runs, meetups en verschillende activiteiten. We gaan er een feest van maken!

Wat Kun je Verwachten bij TriathlonWorld op de Frederik Hendriklaan?

1. Geweldige collectie: TriathlonWorld staat bekend om zijn selectie van hoogwaardige sportmerken. Denk aan Garmin, Saysky, On Running en Hoka.

Of je nu een beginner bent die net begint met trainen of een doorgewinterde hardloper bent die op zoek is naar de nieuwste snufjes, hier kun je alles vinden wat je nodig hebt.

2. Deskundig Advies: Het team van TriathlonWorld bestaat uit ervaren sporters die je graag adviseren over uitrusting, training en voeding. Je kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies om het beste uit je triatlonsport te halen. En de koffie staat natuurlijk altijd klaar!

3. Community-evenementen: TriathlonWorld zal regelmatig evenementen en clinics organiseren op de Frederik Hendriklaan. Dit biedt sporters de kans om hun vaardigheden te verbeteren, te netwerken met gelijkgestemden en gewoon plezier te hebben.

Blijf op de hoogte van TriathlonWorld op De Fred en bereid je voor op een nog betere triatlonsportervaring in Den Haag. See you Soon !

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.